Цілодобова ветеринарна клініка "МаксіВет" Ветклиника в Люберцях +7 (499) 343-98-02 +7 (495) 554-64-93

  1. Цілодобова ветеринарна клініка. Зоомагазин. Виклик лікаря додому. Грумінг салон. Готель для тварин....
  2. Виклик ветеринарного лікаря додому

Цілодобова ветеринарна клініка. Зоомагазин. Виклик лікаря додому. Грумінг салон. Готель для тварин.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Готель для тварин

Наші телефони: +7 (495) 554-64-93, +7 (499) 343-98-02

МаксіВет - цілодобова ветеринарна клініка в Люберцях. У нас Ви можете отримати наступні послуги професійного рівня: Рентген, УЗД, Зоомагазин, Ветеринарна аптека, Лабораторія, Грумінг салон, Ритуальне агенство, Готель для кішок і собак ... повний спектр послуг в клініці "МаксіВет"! Ми лікуємо: собак, кішок, папуг, голубів, курей, гусей, щурів, мишей, морських свинок, хом'яків, дегу, шиншил, кроликів, баранів, кіз і практично всіх домашніх тварин!

У клініці приймають ветеринарні фахівці: кардіолог, ортопед, ратолог, орнітолог, акушер, гінеколог, репродуктолог, офтальмолог, дієтолог, хірург, дерматолог, травматолог, стоматолог, алерголог, фізіотерапевт, онколог, гомеопат, зоопсихолог, інфекціоніст, анестезіолог-реаніматолог.

Детальніше: Про клініку

Готель для кішок і собак

Готель для кішок і собак "МаксіВет" - одна з небагатьох готелів для тварин, що володіє в зеленій зоні Підмосков'я, в Люберцях. Більш того наш готель є частиною передового ветеринарного центру з повним циклом послуг. Тварини, що знаходяться у нас, отримують виключно професійну допомогу, які ветеринарні лікарі здатні надати в цьому районі.

Наш готель розташований поруч зі сквером, в якому ми вигулює собак.

В нашому Готелі для тварин, ми гарантуємо - дотримання всіх умов договору, збереження Вашого улюбленця, професійний ветеринарний контроль і високий рівень чистоти і здоров'я.

Детальніше: Готель для кішок і собак

Виклик ветеринарного лікаря додому

Ветеринарна виклична служба "МаксіВет" - професійна ветеринарна служба Люберецького району, яка працює при ветеринарній клініці "МаксіВет". Тільки наша служба обробляє більшість викликів, що надходять нам, за прийнятними цінами серед аналогічних пропозицій. Тільки провессіональний практикуючі ветерінакрние лікарі обслужтвают Вас. Регіон обслуговування великої, регулярні виклики ветеринара додому надходять з довколишніх населених пунктів таких, як: Москва, Жулебіно, Некрасівка, Люберці, Литкаріно, Томіліно, Малаховка, Красково, Жовтневий, Коренево, Жуковський, Раменське, Реутов, Електровугілля, Бронниці, Биково, Балашиха, Залізничний.

Виклик ветеринарного лікаря додому, включаючи огляд тварини, по г.Люберци і Люберецького району - від 2 000 рублів. з 10.00 до 20.00 години з понеділка по п'ятницю.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online