Російське ТБ налякало москвичів, показавши в прайм-тайм чорний екран

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

14 мая 2012, 10:38 Переглядів:

Фото visualphotos.com.

У вечірній недільний прайм-тайм майже весь столичний регіон в Росії залишився без телевізійного мовлення основних федеральних каналів.

Звичайна на перший погляд ситуація, пов'язана з технічною несправністю, дала москвичам їжу для роздумів: екрани телевізорів погасли в той момент, коли в ефір вийшли підсумкові новинні програми, які мали намір розповісти про акції опозиції.

По супутниковому телебаченню всі канали при цьому транслювалися.

Перебої в мовленні Першого каналу, "Росії 1", "Росії 2", "Росії 24", ТВЦ і НТВ виникли незабаром після 21:00 13 травня. Тоді Перший канал якраз транслював недільний "Час", "Росія 1" - "Вести недели", ТВЦ - "В центрі подій". За НТВ йшла програма "Центральне телебачення".

Зображення з екранів зникло, якийсь час вони залишалися чорними. Періодично трансляція на нетривалий час поновлювалася, але з перебоями і без звуку. В інтернеті мовлення не переривалося.

Втім, за повідомленням ряду інтернет-користувачів в Twitter, неполадки в мовленні були і в Мережі. Блоггер ealeks: "10 хвилин не працювали канали ВГТРК, Перший, ТВ Центр і НТВ в московській кабельної мережі НКС (Мостелекома). В т.ч. в цифрі у Onlime".

Жителі столичного регіону поспішили вийти в Мережу, щоб поділитися враженнями про телевізійному "блекауте": "На НТВ відображалася дивна картинка, таке враження, що фотографію наклали на кадр".

Телеканал НТВ на своєму сайті зробив добірку перших коментарів користувачів. Prawdzinski: "Перший, Росія 1, НТВ, Росія-24 на телевізорі не працюють, але в інтернеті мовлення йде"; Disal1980: "Мовлення на центральних каналах перервалося. Може бути, знову пожежа на Останкінській вежі?".

Частина інтернет-користувачів зв'язали відключення каналів з недавніми акціями протестів та до своїх твітів додавали топові хештеги останніх днів # ОккупайАбай і # переворот.

Sdobnoff: "Федеральн.канали несподівано припинили мовлення. Невже почалася революція?"; konstantinmsk: "Друзі! Ура! Нарешті Мостелеком підтримав нас і відключив мовлення # орт # РТР # ТВЦ # нтв Перемога буде за нами!"; vitaliyaverin: "Твіттер повідомив, що в Мск. хакери вирубали кремлівську пропаганду - 1 канал, Росія і НТВ - під час трансляції новин про акції протесту".

"Мостелеком" інформацію про хакерські атаки не підтвердив і припущення користувачів про невипадковий характер "блекаута" коментувати не став.

"Сталася аварія на центральному обладнанні. Практично вся Москва залишилася без сигналу", - повідомили в компанії.

Представник "Мостелекома» не пояснив причини неполадок, але запевнив, що роботи по відновленню трансляції почалися відразу після виявлення несправностей. Повністю роботу обладнання передбачалося налагодити до ранку понеділка. Відзначимо, що мовлення федеральних каналів, минулого вечора перервали трансляцію, відновилося протягом 20 хвилин.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Російське ТБ налякало москвичів, показавши в прайм-тайм чорний екран". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Може бути, знову пожежа на Останкінській вежі?
Невже почалася революція?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online