Наказ МВС РФ про винагороди інформаторам вступив в силу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Згідно з документом, глава міністерства отримав право оголошувати нагороду понад три мільйони рублів Згідно з документом, глава міністерства отримав право оголошувати нагороду понад три мільйони рублів   Фото: shutterstock / vostock-photo   Москва

Фото: shutterstock / vostock-photo

Москва. 27 серпня. INTERFAX.RU - Наказ МВС Росії про виплати громадянам за допомогу в розкритті злочинів вступив в силу в понеділок.

Згідно з документом, опублікованому на офіційному інтернет-порталі правової інформації 16 серпня, поліція може оголосити винагороду за допомогу в розслідуванні або затриманні злочинців після узгодження з департаментом міністерства по фінансово-економічній політиці і забезпечення соціальних гарантій (ФЕД МВС Росії). Оголошення про винагороду будуть публікуватися на сайті МВС Росії і територіальних органів міністерства.

Наказ передбачає три обмеження по сумі винагороди. До п'ятисот тисяч рублів громадянин може отримати за допомогу у відповідь на звернення керівника територіального органу МВС Росії або його заступника. Нагороду до трьох мільйонів рублів може оголосити заступник міністра внутрішніх справ Росії, понад три мільйони - сам міністр.

Засоби для виплат винагород будуть надходити з ФЕД МВС Росії в територіальні органи. Громадянин повинен отримати повідомлення про виплату за сприяння поліції протягом чотирнадцяти днів з дня видання відповідного наказу, відзначається в документі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online