Витяжний вентилятор для ванної

  1. Правильний вибір витяжки в ванну кімнату - вдала покупка
  2. Установка витяжного вентилятора у ванній
  3. Шумить - значить, працює

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ванна кімната - це те місце, де волога накопичується постійно Ванна кімната - це те місце, де волога накопичується постійно. Після прийняття душу або ванни в цьому приміщенні утворюється пара, який, остигаючи, перетворюється в конденсат і осідає на дзеркалах, кахлі, рушниках та інших аксесуарах. Це є вірною ознакою відсутності вентиляції. Як наслідок, від вогкості утворюється цвіль і грибок на стінах і на підлозі, заводяться дрібні комахи . Якщо ванна кімната суміщена з санвузлом, в якому курять, то до перерахованих неприємностей додається ще й неприємний запах.

Установка витяжного вентилятора для ванної стане ключем до вирішення проблем навіть в разі, коли перегородки або стіни у ванній побудовані з гігроскопічних матеріалів (гіпсові і газобетонні блоки), схильних до вбирання вологи. Відповідну циркуляцію повітря не зашкодить дерев'яних дверей та меблів, встановлених у ванній. А якщо мова йде про ванною в дерев'яному будинку , То наявність гарної витяжки є гарантією цілості й схоронності всієї будівлі.

Якщо ж щілину під дверима справляється з організацією нормального повітрообміну, то питання про необхідність вентилятора у ванній кімнаті відпадає сам собою.

Правильний вибір витяжки в ванну кімнату - вдала покупка

Щоб купити правильний вентилятор для витяжки у ванній, потрібно враховувати деякі тонкощі і нюанси. Побутові прилади, що працюють від електроживлення, особливо у вологому середовищі, вважаються небезпечними. При виборі моделі зверніть увагу на волого-бризкозахисний варіант зі ступенем захисту не менше IP 34. Буквена маркування вказує на клас захисту, а цифри - на ступінь захисту від ел.тока, чим вони більші, тим захист краще.

Стандартний варіант - осьовий вентилятор з зворотним клапаном, що блокує повернення повітря в кімнату, - діє за принципом: світло включили - агрегат заробив, вимкнули - зупинився. Але така модель не завжди справляється з провітрюванням, особливо якщо ванній часто користуються. Дуже зручний вентилятор з вбудованим таймером, його можна налаштувати на роботу від 2 до 20 хв і включати, коли ви закінчили з водними процедурами.

Інший варіант - вентилятор в ванну кімнату з вбудованим гигростатом. Він автоматично включається, коли у ванній підвищується рівень вологості. Розробники, поєднавши вентилятор з датчиком руху, подарували можливість не замислюватися, коли слід включати вентилятор, автоматика зробить це за вас.

Закритий декоративними гратами витяжний вентилятор для ванної кімнати може бути практично будь-якої форми і кольору, важливо щоб його дизайн гармонійно вписувався в інтер'єр ванної кімнати.

Установка витяжного вентилятора у ванній

Прилад слід встановлювати як можна вище і далі від дверей, з якої надходить основний потік свіжого повітря, тим самим забезпечуючи максимальну циркуляцію Прилад слід встановлювати як можна вище і далі від дверей, з якої надходить основний потік свіжого повітря, тим самим забезпечуючи максимальну циркуляцію. Розташування агрегату на безпечній відстані від джерела води охоронить від короткого замикання. При установці робочу частину з електричним двигуном «утаплівают» в стіну, зовні залишається лише решітка, через яку і відбувається забір повітря.

Шумить - значить, працює

Безшумних вентиляторів не буває - це їх конструктивна особливість, і витяжні вентилятори в ванній кімнаті - не виняток. Щоб трохи знизити рівень шуму можна встановити шумоглушник, який монтується відразу за агрегатом і додатково обробити вентиляційну шахту звукопоглинальними матеріалами.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online