Ірена Кільчицька зважилася на шлюбний контракт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Заступник київського мера Ірена Кільчіцкаябудет шити весільну сукню у Валентино. Про це чиновниця розповіла на закритому показі фільму про французького кутюр'є Валентино Джаравані "Валентино: Останній імператор", який проходив в столичному Українському домі.

Заступник мера прийшла в хутряній вушанці "Hermes", чорній кофті від Філіпа Плейн з черепом на всю спину, шкіряних міні-шортах і високих ботфорди. В руках тримала сумку "Birkin".

"Я дуже люблю Валентино. У нього жіночий стиль. Мені подобається його вечірні сукні. У мене в гардеробі їх штук десять", - розповіла Кільчицька. - Купую їх, коли відпочиваю в Парижі, Римі, Мілані. Замовлю у Валентино весільну сукню. У ньому буду вінчатися в одній з російських церков у Франції ".

"Мій наречений - француз, батько мого сина Марка. Він успішний банкір і бізнесмен у сфері інвестицій та нерухомості", - додала Кільчицька, зазначивши, що на День Валентина полетить в Париж до свого бойфренда.

Молодята обговорюють всі умови шлюбного контракту, включаючи будь-які форс-мажорні обставини.

"Це нормальне явище для Заходу, і при моїх феміністських принципах - тим більше", - пояснила чиновниця.

Ім'я нареченого заступник мера Києва називати не побажала, сказавши, що він родом з аристократичної французької родини. "Я з ним спілкуюся англійською, а дітки - на французькому", - поділилася Кільчицька, повідомляє " Газета по-українськи ".

Нагадаємо, весілля першого заступника мера Києва Ірени Кільчицької і її обранця-француза відбудеться у Франції.

"Я виходжу заміж. Мій друг-француз, батько мого сина Марка, зробив мені пропозицію. Він успішний банкір і бізнесмен у сфері інвестицій та нерухомості. А в самий найближчий час ми заведемо третю дитину", - розповіла заступниця мера.

За словами Кільчицької, церемонія відбудеться найближчим часом:

"Це буде в паризькій мерії, тому що якщо я проведу її в київській мерії, скажуть, що я користуюся службовим становищем. В даний час ми обговорюємо всі умови шлюбного контракту ... Вінчання теж буде у Франції, в одній з російських церков, але пізніше. можливо, це буде в Монако, і я приурочу його до свого дня народження ".

можливо, це буде в Монако, і я приурочу його до свого дня народження

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online