Свердловина на пісок

  1. Буріння свердловин на пісок - Наші переваги
  2. Свердловина на пісок під ключ - За або проти
  3. Ціна буріння на пісок, і що нам для цього потрібно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Свердловина на пісок - непоганий спосіб отримати воду для водопостачання будинку і поливу городу, грядок, квітників. Буріння таких піщаних свердловин відбувається за допомогою невеликих бурових установок, хоча можна обійтися і ручною працею. Мета буріння на пісок - пробурити досить глибоко, щоб дістатися до водяних покладів.

Вода в таких піщаних свердловинах не дуже чиста, особливо та, у якій глибина від 5 метрів! Саме тому для звичайного пиття її краще не вживати, але для господарських потреб свердловини цього типу більш ніж підходять.

Піщаними ці свердловини називають тому, що водоносних шаром для таких свердловин є пісок, насичений водою. Орієнтовно, максимальна глибина буріння свердловин на пісок близько 60 метрів, а об'єм рідини, яку вони дають, становить близько 20 л на хвилину. Для невеликої родини цього більш ніж достатньо. А якщо встановити фільтр, то воду можна буде спокійно пити. Піщана свердловина активно поповнюється, якщо вода використовується регулярно.Только в компанії «Вода в будинку»

Свердловина на пісок - непоганий спосіб отримати воду для водопостачання будинку і поливу городу, грядок, квітників

Максимальна
продуктивність
3500 л / ч

Максимальна   продуктивність   3500 л / ч

Бурим в розстрочку - 0%

Бурим в розстрочку - 0%

Гарантія 5 років

Ми готові провести оцінку вашої свердловини абсолютно безкоштовно, менш ніж за 7 хвилин!

Отримати розрахунок свердловини

Буріння свердловин на пісок - Наші переваги

Наша компанія багато років займається бурінням свердловин на пісок в Москві, а так само по всій Московської області по доступу ціною. Ми можемо обладнати колодязь під пісок для будь-якої місцевості і глибині. Можна назвати наступні переваги співпраці з нами:

  • Ми проводимо буріння свердловин на пісок малогабаритної установкою і будь-яким обладнанням, здатним зробити процедуру швидко, якісно і недорого. Наші піщані свердловини під ключ акуратні і функціональні саме завдяки професійному обладнанню, що знаходиться в нашому арсеналі.
  • Справляємося з підготовкою перед бурінням піщаних свердловин максимально швидко. Ми намагаємося здійснити буріння колодязя під пісок так, щоб вам не довелося довго чекати. Зазвичай працюємо день, особливо, якщо ділянка нескладний. Іноді буріння піщаних свердловин під ключ займає до трьох днів. Але тільки тоді, коли в грунті трапляються кам'яні брили і т. П., Що перешкоджає швидкісного проведення роботи.
  • Ми не порушуємо ландшафт, тому ваш двір буде практично таким же, як і до проведення робіт з буріння свердловин під пісок. Чи не псуємо ближче розташовані будинки, так що ніяких тріщин або інших дефектів з нашої вини не буде. В цьому можете бути впевнені.
  • Наша компанія виконує буріння свердловин на пісок в Московській області під ключ за доступною ціною. Це означає, що, зробивши піщаний колодязь під ключ, ми встановимо труби, обладнання для фільтрації, насоси, підключимо і налаштуємо систему. Загалом, у вашому розпорядженні буде абсолютно готова до використання система. У нас не буває неякісної роботи, так як ми перевіряємо кожну деталь, перш ніж здійснити буріння свердловини на пісок.
  • У нас найкращі матеріали. Ми замовляємо їх у постачальників, з якими співпрацюємо роками, і давно перевірили якість їхніх товарів.
  • Завдяки високій якості комплектуючих, під кожну піщану свердловину ми даємо гарантію. Якщо за гарантійний термін з житловою на пісок щось станеться, обов'язково виправимо ситуацію.
  • Ми працюємо, тільки під ключ, підписавши договір. Це дає нашим клієнтам набагато більше гарантій при співпраці з нами. Ми дотримуємося законів і хочемо, щоб наші клієнти відчували себе в безпеці.

Ну і, звичайно, ми не можемо забути про ціну жили під пісок. Вартість наших послуг буріння піщаної свердловини нижче ринкової, але в якості це не позначається. Ми готові розраховувати ціну кожного замовлення по бурінню індивідуально, враховуючи, в яку глибину буде йти труба, які матеріали використовуватися і інші важливі нюанси.

Свердловина на пісок під ключ - За або проти

Буріння свердловин на пісок має не тільки переваги, а й деякі недоліки, про які, перш ніж вибрати цей спосіб отримати водопостачання, ми завжди говоримо. Але для початку про переваги:

  • ми закінчимо буріння на пісок за один день, коли його почнемо;
  • обслуговування джерела під пісок просте і доступне. Ніякого щоденного догляду. Якщо замулювання відбувається (що цілком нормально для розглянутих варіантів водопостачання), виправити ситуацію можливо за допомогою простого обладнання, яке ми з задоволенням надамо;
  • ми правильно облаштуємо піщаний джерело, тому вода буде справно надходити в будь-який час року. Зазвичай свердловини на пісок вистачає для побутових потреби невеликої сім'ї;
  • ціна буріння на пісок, а так само облаштування піщаного джерела доступна середньостатистичному росіянину. Бурити на пісок потрібно неглибоко, і для цього використовується невелика установка. Тому і обходиться робота недорого, враховуючи, що ціна свердловини на пісок вказується за метр;
  • ділянку зберігає естетично привабливий вигляд.

Крім достоїнств, є у цієї системи буріння під пісок і недоліки. Зокрема:

  • Пісок вважається непевним матеріалом, і хоч його може не пускати спеціальне обладнання, деяка кількість бруду все ж потрапляє в воду. Щоб цього не допустити, ми радимо використовувати спеціальні фільтри, які самі ж встановимо. Після цього воду можна буде вживати навіть в питво.
  • Другий недолік, зазвичай насторожує наших клієнтів, - невеликий дебіт води. Тобто, свердловина на пісок дає невеликий напір, яка вистачає всього для пари точок доступу. Але зазвичай людям більше і не потрібно. Зате, вибравши піщаний варіант замість артезіанського, ви отримуєте величезну економію.
  • Щоб свердловина на пісок залишалася в хорошому стані, важливо її регулярно використовувати. Якщо цього не робити, вона замулився. У підсумку впаде дебіт, фільтр заб'ється піском і доведеться докладати додаткові зусилля, щоб повернути все в початкове положення. Але ми можемо зробити і це - вам потрібно лише подзвонити нашим операторам.
  • Цей вид водопостачання не такий довговічний, але кілька десятків років свердловина на пісок вам точно відслужить. Коли система вийде з ладу, ми готові приїхати і заново провести всі роботи.

Піщаний грунт на ділянці - це не вирок. Свердловина на пісок така ж ефективна, як і артезіанська, нехай для використання потрібно кілька додаткових комплектуючих.

Ціна буріння на пісок, і що нам для цього потрібно

Це природно, що наших клієнтів цікавить ціна піщаної свердловини, а точніше роботи. Але тут можете не переживати - як уже говорилося, головна перевага буріння на пісок це ціна і повірте це недорого. Та й реалізація подібних проектів оперативна. Але при цьому, навіть якщо у вас велика ділянка, не факт, що знайдуться водоносні шари в піску. Їх особливість така, що вони присутні далеко не скрізь. До того ж їх глибина може відрізнятися.

Вода може виявитися як на глибині п'яти метрів, так і 35. Різниця за якістю цих рідин разюча, але і трудовитрати по добуванню води з джерел буде відрізнятися. В результаті зміниться ціна, яка вважається в залежності від глибини піщаної свердловини.

Геологічна розміщення пластів грає ключову роль в розподілі піщаних свердловин. Тому перш, ніж приступити до самого буріння, до вас обов'язково приїде наш фахівець, який оцінить територію, заміряє, де знаходиться водоносний шар і вкаже, де найкомфортніше здійснити буріння.

Але наші клієнти можуть і самі вибрати зручне для себе місце, де буде свердловина на пісок, ми тільки перевіримо, чи є там вода.

Що враховується при складанні прайсу буріння піщаної свердловини в Москві:

  • Глибина буріння. Малогабаритна бурильна установка здатна занурюватися до сорока метрів. Але водоносний шар з досить чистою водою можна знайти вже на глибині десяти метрів. Чим глибше потрібно копати, тим вище в результаті вийде фінальна вартість. Але не варто економити, щоб зробити свердловину на мінімальній глибині. Вода в ній може виявитися неякісною.
  • Труби. Для того щоб обладнати свердловину на пісок, необхідно правильно підібрати трубу. Зазвичай для облаштування свердловини під глибокий пісок потрібна труба діаметром 12 мм.
  • Фільтрація. Для забезпечення високої якості рідини і позбавлення її від різних забруднень, потрібно встановити фільтруючий компонент. Його ціна варіюється від якості пристрою, який вибирає наш клієнт.
  • Насосне обладнання. Щоб забезпечити безперебійну подачу води з хорошим напором, необхідний насос. Його ціна також включається до загального прайс.

Крім облаштування самої свердловини на пісок, на ціну впливають і інші фактори:

  • як далеко розташована ділянка;
  • яке обладнання необхідно для буріння піщаної жили;
  • важкодоступність обраного для буріння ділянки;
  • якість грунту (якщо грунт складний, то буріння свердловин на пісок може утруднити, і ціна трохи підвищиться).

Вартість свердловини під пісок розраховується індивідуально! Якщо вам здається, що кінцева ціна вийшла дуже об'ємною для вашого бюджету, ми готові до діалогу з клієнтом, і оформити послуги в розстрочку.

Ми дбаємо про наших клієнтів, саме тому працюємо малогабаритними установками, які з легкістю пройдуть крізь ворота менше трьох метрів, компактно розмістяться на ділянці, не зашкодять його зовнішнім виглядом. Спочатку ми виберемо місце під буріння піщаної свердловини, зануримося в грунт, зробимо обсадних колон. А якщо потрібно, дно піщаної свердловини утрамбуем дрібнофракційних щебенем, щоб створити природний бар'єр для забруднень. Буріння свердловин на пісок в нашому виконанні забезпечить ваш будинок якісною водою надовго.

Ознайомитися з нашими цінами на буріння піщаної жили Ви зможете у відповідному розділі сайту. Компанія «Вода в будинку» надає трирічну гарантію під всі виконувані роботи. Також, у нас Ви зможете придбати сучасне і якісне насосне обладнання. Телефонуйте нам прямо зараз за телефоном 8 (495) 517-20-76 або скористайтесь формою заявки для буріння свердловини на пісок на сайті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online