5 безкоштовних веб-додатків для управління домашніми фінансами

  1. 1. Домашні Фінанси ДОМАШНІ ФІНАНСИ працюють через веб-браузер, ніякої додатковий софт не потрібний....
  2. 3. Дребеденьгі
  3. 4. Дзен Мані
  4. 5. InEx

1. Домашні Фінанси

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ДОМАШНІ ФІНАНСИ працюють через веб-браузер, ніякої додатковий софт не потрібний ДОМАШНІ ФІНАНСИ працюють через веб-браузер, ніякої додатковий софт не потрібний. З будь-якого комп'ютера або мобільного телефону, який має вихід в інтернет, ви зможете отримати доступ до свого облікового запису: внести чергові операції, провести аналіз виконання бюджетного плану.
Інтерфейс ДОМАШНІХ ФІНАНСІВ нагадує звичайне Windows-додаток: діалогові вікна, що випадають меню, клік правою кнопкою миші для виклику контекстного меню, редагування таблиць «на місці» і т. П.

  • Безкоштовна версія: Має обмеження за кількістю транзакцій в місяць (50), обмеження в кількості заходів в програму (15), відсутність шифрування і обмежений період аналізу минулих періодів.
  • Платна версія: 15 грн / міс. (170 грн / рік)
  • Демоверсія: є
  • Додатки: Android.
  • Адреса сайту: home.finance.ua

ua

2. Homemoney (MaxFin)

HomeMoney - перший в російськомовному інтернеті онлайн сервіс для ведення домашньої бухгалтерії, у якого більше 200 000 користувачів HomeMoney - перший в російськомовному інтернеті онлайн сервіс для ведення домашньої бухгалтерії, у якого більше 200 000 користувачів.

На сайті доступні всі необхідні для обліку сімейних доходів / витрат інструменти: настроюються статті, гнучко формуються звіти, засоби аналізу, планування бюджету, валютний калькулятор і багато іншого. Крім того, у сайту є мобільна версія.

Мобільні додатки доступні для iOS, Android і iPhone і дозволяють працювати з системою без підключення до Інтернету.

  • Безкоштовна версія: Є, і за обіцянками розробників буде завжди. Обмеження стосуються кількості валют, кількості рахунків (10). У безкоштовної версії є реклама.
  • Платна версія: 20 доларів / рік.
  • Демоверсія: відсутній.
  • Додатки: iOS, Android, Windows Phone.
  • Адреса сайту: homemoney.ua

ua

3. Дребеденьгі

Проект з цікавою назвою розробляється (імовірно) з 2007 року Проект з цікавою назвою розробляється (імовірно) з 2007 року. Основний по функціоналу є браузерна версія. В офлайн версії для Windows відсутні деякі важливі можливості. Наприклад, немає можливості завести новий рахунок. Інтерфейс оффлайн версії виглядає більш примітивно.

Система дозволяє вести контроль витрат і доходів, проводити переказ коштів з одного місця в інше - система буде враховувати, коли ви будете здійснювати операції по введенню-висновку готівки з банківських рахунків, обмін готівки на віртуальні і так далі, в загальному будь-які операції на ваш смак. До всього іншого додана можливість враховувати комісію, яка періодично зустрічається при перекладах. Є конвертація валют - за замовчуванням там уже встановлений поточний курс ЦБ РФ, але якщо ви розмінювали гроші за іншим курсом - це буде взято до уваги і розраховане за відповідним курсом. Є функція планування бюджету - допоможе оцінити, виходячи з рівня ваших доходів, поточне споживання, дотримуючись якого ви зможете накопичити на заповітну мету. Покупки там є різних масштабів, але сервіс Дребеденьгі підкаже вам, скільки вам потрібно витратити сьогодні, щоб завтра ви змогли купити те, про що так давно мріяли. Аналітичні звіти, діаграми і графіки - дуже красиві і презентабельні - то, що допоможе вам відразу оцінити, на що йдуть ваші гроші

Встановивши Дребеденьгі на свій сервер, ви отримаєте незалежність і контроль над вашою фінансовою інформацією, а так само можливість розширити функціонал системи власними доробками.

  • Безкоштовна версія: Є, з дуже обмеженим, порівняно з платної, функціоналом.
  • Платна версія: 549 рублів / год.
  • Демоверсія: є.
  • Додатки: iOS, Android, Windows Phone, Windows.
  • Адреса сайту: drebedengi.ru

ru

4. Дзен Мані

Проект існує з 2010 року Проект існує з 2010 року. Незважаючи на видиму простоту, WEB додаток вміє завантажувати транзакції деяких російських банків (Альфа Банк, Авангард, ВТБ24 і ін.). Для цього необхідно підключатися до Интернетбанк і завантажувати дані звідти. Автоматично, як це прийнято в західних банках, поки нічого не відбувається. Є також можливість зчитувати дані про платежі з смс і email. Підтримується формат СМС понад 100 банків.

Програма має вбудовану аналітику і прогнозує прибуток від депозитів.

Останнім часом динамічно розвивають додатки для iOS і Android з платними підписками (до 549 рублів). Планується ввести плату за Web-додаток.

  • Безкоштовна версія: Повноцінна.
  • Платна версія: в планах.
  • Демоверсія: є.
  • Додатки: iOS, Android.
  • Адреса сайту: zenmoney.ru

ru

5. InEx

Проект розвивається з 2011 року і працює поки тільки в веб інтерфейсі і на Android (InEx Finance) Проект розвивається з 2011 року і працює поки тільки в веб інтерфейсі і на Android (InEx Finance). Програма повністю безкоштовна. Сервіс підтримує 26 російських банків (Альфа Банк, Тінькофф, Авангард і ін.) В InEx передбачений імпорт даних з пристойної кількості сторонніх додатків. Значним недоліком виглядає відсутність балансу рахунків і фільтрів при відображенні транзакцій. На квітень 2015 новин на сайті немає. Остання датована травнем 2014 про синхронізацію з банками.

Безкоштовна версія: Повноцінна.

Платна версія: немає.

Демоверсія: є.

Додатки: Android.

Адреса сайту: inexfinance.com

com

При підготовці списку були використані матеріали з сайту rostsber.ru .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online