Киянам на Великдень подарують гроші

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

4 квітня 2012, 11:59 Переглядів: 4 квітня 2012, 11:59 Переглядів:   Попов обіцяє святкову соцдопомогу

Попов обіцяє святкову соцдопомогу. Фото: FeelGood.

З нагоди святкування Великодня 370 тис. Соціально незахищених киян отримають одноразову адресну матеріальну допомогу від міської влади. Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації ( КМДА ) Олександр Попов, передає прес-служба КМДА.

Розпорядженням передбачається надання одноразової адресної матеріальної допомоги членам сімей загиблих при виконанні інтернаціонального обов'язку в Афганістані в розмірі 500 грн.

Також матеріальну допомогу в розмірі 300 грн отримають малозабезпечені та багатодітні сім'ї, опікуни чи піклувальники відповідно до закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" та отримувачі пенсійних виплат, у зв'язку з втратою годувальника на дітей-сиріт.

Матеріальну допомогу в розмірі 200 грн виплатять інвалідам з дитинства та дітям з інвалідністю, малозабезпеченим, які проживають разом з інвалідами І чи II групи внаслідок психічного розладу, а також інвалідам І групи, розмір пенсійної виплати яких не перевищує 1200 грн. Також матеріальна допомога надаватиметься на дітей, батьки яких ухиляються від сплати аліментів.

Так, особи з інвалідністю II групи, непрацюючі інваліди III групи та непрацюючі пенсіонери , Розмір пенсійних виплат яких не перевищує 900 і 1200 грн, отримають 100 грн матеріальної допомоги. Таку ж суму виплатять матерям на дитину до досягнення нею трирічного віку, одиноким матерям, особам, які отримують компенсації за надання соціальних послуг та які доглядають за інвалідами І групи або престарілими, які досягли 80-річного віку. Матеріальну допомогу в розмірі 100 грн отримають батьки, які усиновили дитину.

Крім того, матеріальну допомогу виплатять особам, які з поважних причин не отримали її в 2011 р, відповідно до розпорядження КМДА від 24 жовтня 2011 № 1941 »Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни та жертвам нацистських переслідувань міста Києва з нагоди 67-ї річниці визволення України та 68-ї річниці визволення столиці України від фашистських загарбників ".

За інформацією головного управління праці та соціального захисту, при наданні враховуватиметься: розмір основної пенсії, пенсія за особливі заслуги перед Україною, а також інші надбавки і доплати, в тому числі індексації та підвищення згідно з законодавством України.

Отримання адресної допомоги здійснюватиметься у порядку виплати пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів через їх поточні банківські рахунки, а також в поштових відділеннях.

У КМДА також зазначили, що адресна соціальна матеріальна допомога, яка не була своєчасно виплачена, через незалежні причин від одержувача, в разі його смерті, виплачується членам сім'ї померлого у відповідному порядку. Особі, яка одночасно належить до кількох категорій, надаватиметься одна виплата у більшому розмірі.

Нагадаємо, в січні 2012 року заступник голови КМДА Руслан Крамаренко заявив, що Київ не мав і не має боргів із соціальних виплат в 2011 і 2012 рр.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Киянам на Великдень подарують гроші". інші влада дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online