tomsk.ru09.ru :: Томськ :: НЕРУХОМІСТЬ

дивитися оголошення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Томському районі (п.Зональная станція) на 4-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою сел. Зональна Станція, Зелена 35/4 , Загальною площею 58 м2 (кухня 11.5 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Є балкон (засклений).

Власник. ТЕРМІНОВО продається світла, тепла квартира з відмінним свіжим сучасним ремонтом в спокійному, екологічно чистому районі з розвиненою інфраструктурою. Будинок зданий в 2014 році. Квартира загальною площею 58 м2, кухня 11, 5 м2, кімнати (18, 5 + 13, 7), орні, вікна пластикові (всі оснащені антивандальними москітні сітки, виходять на дві сторони В + З), балкон засклений. У квартирі встановлена ​​сигналізація, швидкісний інтернет (оптоволокно), кабельне телебачення (заведено в усі кімнати), фільтри на воду (зворотний осмос), бойлер 50л, лічильники на холодну і гарячу воду, домофон і сейфовая двері. Залишається дорога кухня з вбудованою технікою (Hansa), за домовленістю залишимо др.мебель, побутову техніку (ціну обговоримо). Сусіди спокійні, під'їзд тихий. У дворі сучасний дитячий майданчик, двір обгороджений. Є місця під парковку, відеоспостереження. У будинку розташований дитячий центр, перукарня. Школа в 2-х хвилинах від будинку (видно з вікна), 3 дитячих садка. Поруч хокейна коробка / каток. У крокової доступності зупинка громадського транспорту, супермаркети Марія-Ра і Найяскравіше. Власник. Документи готові до продажу. Квартира без обтяжень і боргів, підходить під всі види розрахунку. МОЖЛИВИЙ ТОРГ. Чудова пропозиція для дружної сім'ї!

Ціна, тис.руб .: 3700 (63.79 за м2) Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Вероніка ТЕЛ:

30 червня 2019 показати на мапі (10)

дивитися оголошення

Здам в оренду 1-кімнатну квартиру

в Радянському районі (мікрорайон Комсомольський) на 6-му поверсі в 17-поверховому панельному будинку за адресою Яружний провулок 17 , Загальною площею 34 м2 (житлова 19 м2, кухня 7 м2). Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія.

Власник. Будинку 6 років, ТДСК будував Порожня (є бойлер)! Надовго! 13т.р. + вода + світло (за лічильниками)

Ціна, тис.руб .: 13 + світло і вода по лічильниках.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

30 червня 2019 показати на мапі (4)

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Кіровському районі за адресою село Тімірязівське, Лісова дача . Ділянка 6 соток.

Власник. Продам ділянку 2 км від міста, до табірного саду 5 хв їзди. Ділянка рівна, перспективне місце для будівництва. На проти сусідський паркан, зимовий проїзд, сусіди багато хто живе постійно, світло цілий рік, воду бурять. Документи в порядку, є реєстрація межування. Невеликий торг.

Ціна, тис.руб .: 350 (58.33 за сотку) Торг.

КОНТАКТ: Олена ТЕЛ:

30 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 2-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою Сергія Лазо 25 , Загальною площею 53 м2 (житлова 31 м2, кухня 9.7 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є лоджія (засклена).

Унікальна пропозиція !!! Документи і квартира готова до продажу. Один собственнік.Без обтяження. У власності більше 5 років. Зроблено якісний євроремонт. У квартирі ні хто не проживає. Продається чудова, світла квартира в тихому, зеленому районі Авангард. Квартира дуже світла і тепла, не угловая.Квартіра з ізольованими кімнатами, роздільним санвузлом, великий 10-метрової кухнею, великий балкон 6 м. Вікна виходять на дитячий майданчик. Скло пакети в спальні і кухні і в залі. У кожній кімнаті натяжні стелі. Нові міжкімнатні двері і вхідні группа.Тіхіе, порядні сусіди. Прекрасні місця для відпочинку з чистим повітрям: великий парк в 2 хвилинах від будинку, який стане чудовим місцем для відпочинку дітей і дорослих. Хороша транспортна доступність: зупинка громадського транспорту в будь-який район нашого міста. У крокової доступності 6 дитячих садки, 4 школи і 2 гімназії з хорошим рейтингом, МСЧ №2, ОКБ, Перинатальний центр, 4 пологовий будинок, ТЦ "Манеж", ТЦ "Спектр", центр дозвілля для дітей і дорослих "Авангард" .Чисто, охайний під'їзд і двір, серйозне ТСЖ в будинку (економні платіжки). Є парковка у дворі для вашого автомобіля, а також два великих підземних гаража. У сусідньому будинку хороший фітнес-клуб.

Ціна, тис.руб .: 3200 (60.38 за м2) Торг. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Наталія Миколаївна ТЕЛ:

30 червня 2019 показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 3-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Іркутський тракт 12 , Загальною площею 78 м2 (кухня 22 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є лоджія (засклена).

Унікальна пропозиція !!! Один дорослий власник. Зареєстрованих в квартирі осіб немає. Вільний продаж. Швидкий вихід на сделку.Собственность більше 5 років. Продам світлу, простору, теплу квартиру в елітному цегляному будинку в хорошому районі. Місцезнаходження будинку дуже зручне і вдале. Кімнати ізольовані, с / в раздельний.С прекрасним панорамним видом з вікна. У крокової доступності магазини аптеки, дитячий сад №38 Хороша транспортна доступність в будь-який кінець города.В дворі і під'їзді відео спостереження, перед будинком парковка. Чистий під'їзд, добропорядні сусіди, на майданчику три квартири відокремлені залізними дверима, є комора 3 * 3 з сигналізацією. У будинку управляє грамотне ТСЖ. Виконано відмінний ремонт з використанням якісних оздоблювальних матеріалів. У кожній кімнаті натяжні стелі, утеплені підлоги, вікна з шумоізоляцією, встановлені два кондиціонери, чотири вбудовані шафи. Кухня з обідньою зоною. Перепланування узаконена.

Ціна, тис.руб .: 5750 (73.72 за м2) Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Наталія Миколаївна ТЕЛ:

30 червня 2019 показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий цегляний котедж

в Кіровському районі (с.Тімірязевское) за адресою Леніна (село Тімірязівське) , Загальною площею 270 м2. 7 кімнат. Ділянка 7 соток. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика, газ, водопостачання, каналізація.

Продаю новий котедж в Тімірязєве, будинок в якому ніхто не жив! Після обробки фірмовими оздоблювальними матеріалами, пройшло 3 роки. Будинок два поверхи, чотири рівні. Газовий і електрокотел. У відмінному стані. Камін, басейн, гараж. Висока якість всіх вироблених будівельних робіт. Все готово для комфортного проживання! Розглянемо різні варіанти оплати, в тому числі нерухомість. Продаж від власника.

Ціна, тис.руб .: 11900 (44.07 за м2) Торг. Обмін. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Світлана Миколаївна ТЕЛ:

30 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий котедж

(Вторинне) в Кіровському районі (п.Просторний) за адресою сел. просторий , Загальною площею 116 м2 (житлова 95 м2). 4 кімнати. Ділянка 7 соток. У відмінному стані.

Продам двоповерховий, хорошого планування новий будинок з гаражем (2016р споруди). Будинок повністю упорядковано (вода, газ, слив) і готовий для комфортного проживання: відмінний ремонт, панорамні вікна, опалення - тепла пол.Охранная сигналізація, відеоспостереження. Для овощехраненія в будинку є льох. Виконана планування ділянки.

Ціна, тис.руб .: 8900 (76.72 за м2)

КОНТАКТ: Сергій ТЕЛ:

30 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий дерев'яний котедж

(Вторинне) в Кіровському районі (с.Тімірязевское) за адресою Жовтнева (село Тімірязівське) , Загальною площею 125 м2. 5 кімнат. Ділянка 10 соток. В хорошому стані. Є телефон, пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика, газ, опалення, водопостачання, каналізація.

ВЛАСНИК. ТЕРМІНОВО! Продається будинок в пос.Тімірязево. 2 поверхи. 3 спальні, зал, кухня-їдальня, санвузол, комора, веранда. Другий поверх - холодна дерев'яна мансарда. На ділянці: гараж, лазня, дровеннік, теплиця. Будинок стоїть на високому березі річки.

Ціна, тис.руб .: 7500 (60 за м2) Терміново. Торг. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Валерій ТЕЛ:

29 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий цегляний будинок

(Вторинне) в Томському районі (п.Корнілово) за адресою Степовий провулок (село Корнілова) , Загальною площею 144 м2 (житлова 96 м2). 4 кімнати. Ділянка 16 соток. Є телефон.

Відмінний варіант в тихому і спокійному місці сел. Корнілова. У продажу 2-поверховий цегляний будинок загальною площею 144 кв.м. за адресою: Томський район, сел. Корнілова, пров. Степовий. Земельна ділянка 16 соток. На ділянці також розташована літня кухня, баня та інші господарські споруди. Є свердловина. Величезна кількість плодоносних насаджень. Розміри будинку і земельної ділянки дозволять втілити всі ваші мрії про комфортне і спокійне заміського життя. Прекрасний варіант для великої і дружної сім'ї за ціною однокімнатної квартири. Власник.

Ціна, тис.руб .: 3000 (20.83 за м2) Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Віктор ТЕЛ:

29 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 2-поверхову дерев'яну дачу

(Вторинне) за адресою сел. Анікін , Загальною площею 100 м2 (житлова 70 м2). 4 кімнати. Ділянка 6 соток. В хорошому стані. Є центральні комунікації: електрика, каналізація.

Власник. Продається двоповерхова дача в сел. Анікін (кооператив "Університет"). Дачні ділянки давали тільки співробітникам університетів. На ділянці є лазня, будинок з гаражем і підсобним приміщенням, дві пластикові теплиці, грядки і чагарники, ранетковое дерево. У 20 метрах від будинку колодязь з чистою питною водою, за якою приїжджають навіть з міста. Туалет знаходиться в будинку. Сам вузівський кооператив - невеликий і знаходиться під шлагбаумом. Поруч річка, навколо красивий вид на природу. в будинку є всі необхідні для життя меблі, в тому числі холодильник, газова плита, піч, телевізор. У самому будинку три житлові кімнати, кухня з їдальнею. До дачного відпочинку готово все!

Ціна, тис.руб .: 1190 (11.9 за м2) Торг. Документи готові.

КОНТАКТ: Марина ТЕЛ:

28 червня 2019 показати на мапі

Недвіжімоcть на мапі
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online