Бородіна відвезла дочку Омарова в Туреччину без його згоди

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 18 липня, «Татар-інформ»)

(Казань, 18 липня, «Татар-інформ»). Затяжний конфлікт Ксенії Бородіної і її чоловіка Курбана Омарова став об'єктом пильної уваги громадськості. При цьому ні Бородіна, ні Омаров не коментують ситуацію.

Як стало відомо днями, Бородіна відпочиває в Туреччині з дітьми, а Курбан Омаров був помічений в суспільстві Настасії Самбурський в Іспанії.

Про те, що Ксенія вирушила до Туреччини разом з дочкою Курбана Теона , Чоловік не знав, так як його дружина не поставила його до відома.

«Я не знав про наміри Ксенії поїхати на відпочинок до Туреччини ... Мені подзвонили вночі друзі і повідомили про те, що там відбувається і що там зараз відпочиває моя дочка. Я тут же зв'язався зі своїм партнером в Анталії і залишався з ним на зв'язку до ранку. Він мені повідомив, що на курортах Туреччини все тихо і спокійно, хвилювання були тільки у великих містах. Я не міг знайти собі місця від переживань, не спав до ранку », - поділився з представниками ЗМІ Курбан Омаров.

Сама Бородіна, дізнавшись про переворот в Туреччині, поспішила заспокоїти своїх шанувальників і друзів. «Милі, у нас все добре. Дітки сплять, ми далеко від Стамбула! Звичайно, ситуація погана ... Ми тримаємося! Як тільки все проясниться, полетимо », - поділилася ведуча в« Інстаграме ».

Еліна Камірен стане новою ведучою «Дому-2» (фото)

Бородіна відзначила річницю весілля в компанії подруг і без чоловіка (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online