Переворот в Туреччині: чоловік Ксенії Бородіної не знав, що його дочка відвезли до Туреччини - Переворот в Туреччині

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дочка російської телеведучої Ксенії Бородіної і бізнесмена Курбана Омарова Теона разом з мамою і старшою сестрою Марусею зараз відпочиває в Туреччині.

При цьому, 35-річний Омаров розповів в інтерв'ю журналістам, що не відпускав свою шестимісячну доньку за кордон.

За словами Омарова, він дізнався про поїздку Ксенії тільки напередодні ввечері, так як був в Іспанії. Тоді чоловікові зателефонували друзі і розповіли, що відбувається в цій країні, а також про те, що там знаходиться Теона.

"Я не знав про наміри Ксенії поїхати на відпочинок до Туреччини ... Мені подзвонили вночі друзі і повідомили про те, що там відбувається і що там зараз відпочиває моя дочка. Я тут же зв'язався зі своїм партнером в Анталії і залишався з ним на зв'язку до ранку. Він мені повідомив, що на курортах Туреччини все тихо і спокійно, хвилювання були тільки у великих містах. Я не міг знайти собі місця від переживань, не спав до ранку. Намагався додзвонитися до няні Теони, але вона весь час була недоступна. на есемеску відповіді не отримав ", - поділився з представниками ЗМІ Курбан Омаров.

Ксенія Бородіна і Курбан Омаров // Фото: "Інстаграм"

Стривожений Курбан негайно зв'язався зі своїм діловим партнером, який живе в Анталії, і дізнався подробиці про ситуацію в Туреччині ситуації. Знайомий постарався заспокоїти Омарова. Він сказав чоловікові Бородіної, що хвилювання не торкнулися курортні міста, і там все в порядку. Однак це не зменшило переживань Омарова. Чоловік телезірки намагався поговорити з нянею дитини, але безрезультатно.

Чоловік телезірки намагався поговорити з нянею дитини, але безрезультатно

Курбан Омаров з дітьми // Фото: "Інстаграм"

Однак батько Теони продовжує турбуватися за свою спадкоємицю. "Я люблю своїх дітей і буду для них опорою завжди", - розповів Омаров виданню Life.ru.

До слова, Курбан Омаров недавно повернувся з поїздки в Іспанію, де, за деякими даними, знаходився разом з Настею Самбурський. Актриса і бізнесмен не коментували спільний відпочинок, проте їх передплатники впевнені, що за кордоном чоловік Бородіної проводив час в компанії зірки "Універ".

Як повідомляв "Обозреватель", Ані Лорак і Ксенія Бородіна виявилися з дітьми в Туреччині під час спроби військового перевороту .

Чи не набридаємо! Тільки найважливіше - підписуйся на наш Telegram-канал

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online