Огіркова дієта від Ксенії Бородіної

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наприклад, відома телеведуча Ксенія Бородіна спробувала у своєму житті досить велика кількість варіантів дієт і інших способів схуднути. Серед дієт були і кремлівська дієта, і система роздільного харчування, і розвантажувальні дні. Але найбільшого ефекту Ксенії вдалося досягти за допомогою огіркової дієти.

Телеведуча охоче поділилася способами і результатами своєї боротьби із зайвою вагою. Крім величезної кількості дієт і методів схуднення, які не давали потрібного результату, вона активно займалася фізкультурою і фітнесом. Але напружений робочий графік не давав можливості приділяти достатню кількість часу регулярних занять, що не могло не позначитися на результатах.

Після народження дитини у Ксенії з'явилися кілька зайвих кілограмів, які стали кидатися в очі. І тоді телеведуча вирішила випробувати огіркову дієту, про яку раніше неодноразово чула. Результати перевершили всі очікування, колеги Ксенії були просто вражені новим образом. Саме огіркова дієта повернула її фігурі колишню стрункість і легкість. Так що ж являє собою огіркова дієта?

Наприклад, відома телеведуча Ксенія Бородіна спробувала у своєму житті досить велика кількість варіантів дієт і інших способів схуднути

Ця дієта досить проста і полягає в максимальному обмеженні споживання вуглеводів і білків. Вона не підходить для тривалого застосування, але може дозволити за досить короткий термін скинути кілька кілограмів. Як вдалося дізнатися, на сніданок Ксенія їла невеликий шматочок чорного хліба і кілька свіжих огірків. На обід меню складалося з огіркового салату із зеленню, заправленого невеликою кількістю рослинного масла. Іноді на обід можна було з'їсти овочевий суп. Увечері на вечерю подавався овочевий салат або один - два свіжих огірка.

Огіркова дієта Ксенії Бородіної полягає в тому, що необхідно вживати не менше чотирьох свіжих огірків за один день. Щоб заповнити дефіцит білка в організмі, два рази в тиждень рекомендується з'їдати невелику порцію відвареного м'яса. Дотримуючись цієї дієти протягом двох тижнів, Ксенія скинула 12 кілограмів зайвої ваги, і тепер її вага становить 46 кілограмів.

Так що ж являє собою огіркова дієта?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online