Чоловік Ксенії Бородіної зворушливо привітав дочку з першим днем ​​народження

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11:01, 22.12.2016

Сьогодні в родині телеведучої Ксенії Бородіної велике свято. Її молодшої дочки Теона виповнюється один рік. Першим щасливу маму і маленьку іменинницю привітав батько сімейства Курбан Омаров . «Ми вже дрімали з Теона, коли тато прийшов нас привітати. Люблю! »- написала щаслива телеведуча у своєму мікроблозі.

Чоловік Бородіної також опублікував в Instagram зворушливе привітання Теї з її першим днем ​​народження. «Рівно рік тому моя улюблена подарувала мені цей маленький діамант. Дівчинку з блакитними, як небо, очима, яка міцно пов'язала нашу велику сім'ю. Дівчинку, яка одним поглядом згортає мою кров. Важко описати те почуття, що я відчуваю при слові «тато» з її вуст. Всі проблеми і турботи перестають існувати. Мирська суєта встає на паузу, і я тону в її всесвіту. Саме така дівчинка приходила до мене в моїх батьківських мріях, саме про такий доньці я просив Всевишнього », - написав Курбан.

Шанувальники зіркової пари прийшли в захват від привітання Омарова. «Так зворушливо написали! До сліз! »,« Як добре вміє говорити Курбан !!! Ніжно, щиро і зворушливо! »,« Аж мурашки по шкірі. Вітаю. Нехай її життєвий шлях буде легким і щасливим », - засипали чоловіка Ксенії Бородіної в коментарях.

Чоловік Ксенії Бородіної зворушливо привітав дочку з першим днем народження

Нагадаємо, з 2011 по 2014 рік Ксенія Бородіна полягала в цивільному шлюбі з Михайлом Терьохіним . У листопаді 2014 го пара розлучилася, а вже в грудні телеведуча показала свого нового коханого: вона прийшла на день народження подруги Дар'ї Пинзарь в супроводі бізнесмена Курбана Омарова. 3 липня 2015 року Ксенія Бородіна та її коханий скріпили свої відносини в Кутузовському РАГСі Москви. 22 грудня 2015 року телеведуча народила дочку Тею.

Однак в зірковій сім'ї не завжди панувала повна ідилія. Протягом усього літа 2016 року ходили чутки про розставання Ксенії Бородіної і Курбана Омарова. Про те, що в стосунках подружжя все погано, свідчило і відсутність спільних фотографій пари в соціальних мережах, хоча раніше їх було дуже багато. І ось в липні Ксенія підтвердила розлучення з Курбаном і назвала причину: зради . Але через місяць зірка зізналася, що пробачила невірного чоловіка і дозволила йому повернутися в сім'ю.

Читайте також:

Ксенія Бородіна спародіювала Валерія Леонтьєва

Ольгу Бузову і Ксенію Бородіну викрили у брехні

Ксенія Бородіна вразила танцюючого мільйонера-італійця своєї піжамою

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online