Бородіна і Терьохін уклали фіктивний шлюб

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 12 вересня, «Татар-інформ»). Ксенія Бородіна і Михайло Терьохін , Які не так давно влаштували публічне скандальне розлучення, уклали фіктивний шлюб. На цей раз про високі почуття й мови немає. Парочка просто вирішила поборотися за головний приз «Дому-2» .

Багато відзначили, що Ксенія стала дратівливою останнім часом. Це не дивно: дівчина є провідною "Дому-2" і Багато відзначили, що Ксенія стала дратівливою останнім часом "Перезавантаження", виховує дочку і задовольняє примхи свого коханого. "Майор Мася" до останнього користувався популярністю улюбленої, а також її грошима, вважаючи за краще найдорожчі курорти і столичні тусовки.

І терпіння Ксюши лопнуло. В своєму Твіттері вона написала гнівну тираду: "Іноді люди мене з такого ракурсу бачать і прям все про мене знають, речі якісь розповідають, а я і дивуюся! Так з х .. Ти це взяв то ?! І все вчинки, які ти робила і здійснюєш, забуті давно, а навіщо ?! Давай, краще я тобі розповім, яка ти погана !! 24 ​​години на добу готовий ... Треба, коротше, прям стерти на лобі запис "я все можу сама", "давай я вирішу це "і тд. Все, вистачить, набридло !!!!"

Але це того варте: заради перемоги в новому конкурсі парочка все ж вирішила знову зійтися. Нещодавно "Дім 2" оголосив конкурс на найкращу пару «домочадців». Заради особняка в Московській області Ксенія і Михайло об'єдналися. конкурентами Терьохіна і Бородіної стали сім'ї Пинзарь, Гажіенко і Гусєв, а також Ольга Бузова з Дмитром Тарасовим.

Ксенія Бородіна виставила себе на посміховисько (фото)

Суд відмовився повернути мільйони Ксенії Собчак (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Ти це взяв то ?
І все вчинки, які ти робила і здійснюєш, забуті давно, а навіщо ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online