Митниця вилучила в «Борисполі» 12 000 смартфонів з Гонконгу. Їх оформили як «особисті речі»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15 Ноября, 2018, 9:02

4152

Співробітники Київської митниці виявили велику партію смартфонів, яку намагалися провезти в Україну контрабандою. Крім 12 000 смартфонів різних моделей в неї входило близько сотні USB-модемів, карт пам'яті, жорстких дисків, флешок, SSD-дисків, плашок оперативної пам'яті.

Як повідомляє відомство, цей вантаж надійшов Київської митниці ГФСіз Гонконгу в кінці літа кількома партіями на літаку, на адресу однієї з українських компаній. Вантаж розмістили на складі тимчасового зберігання аеропорту «Бориспіль». Вантаж планували провезти без митного оформлення, в супровідних документах він визначався як особисті речі. Загальна вартість вантажу уточнюється.

До митникам звернувся представник брокерського агентства з проханням оформити вантаж в митний режим «транзит», як надійшов на адресу компанії помилково (в цьому випадку компанія не платить податок на імпорт). Після перевірки документів митники перевірили вантаж і виявили там партію товарів замість особистих речей. Митниця викликала для пояснень представників компанії-одержувача, але вони не приїхали.

Митниця склала протокол про порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу (ухилення від митного контролю). Вантаж вилучили до рішення суду.

Нагадаємо, в серпні цього року у львівському аеропорту у іноземця вилучили більше 20 одиниць техніки Apple.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Помітили помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online