У Київраді розповіли, яким буде новий міст на Шулявці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новий Шулявський шляхопровід, швидше за все, буде трирівневим і з реверсним кільцем. Такої думки дотримується депутат Київради Ілля Сагайдак. Інформацією про новий міст на Шулявці він поділився в Facebook .

За словами Іллі Сагайдака, з проектів, обраних архітектурно-містобудівною радою Києва , Найпривабливіше виглядає саме варіант з круговим рухом. По-перше, такий шляхопровід розв'язує всі напрямки руху. Наприклад, він спростить проїзд з центру на Чоколівці і з Дорогожичей в центр, що розвантажить альтернативні дороги цих маршрутів.

По-друге, Шулявський шляхопровід з реверсним кільцем буде дуже компактним - всього 1,8 га. Для порівняння, традиційна розв'язка конюшинового типу матиме площу 13,5 га, що потребують знесення цехів заводу «Більшовик». Також реверсне кільце дозволить транспортним потокам НЕ персекаться, що зменшить ймовірність пробок.

Крім того, компактність розв'язки дозволить економити час і паливо при її проходженні. За підрахунками Іллі Сагайдака це знизить транспортні витрати на 250 млн. Гривень на рік. Безсумнівним плюсом є і окремий пішохідний рівень з прокладеними велосипедними доріжками, адже в альтернативних варіантах розв'язки його немає.

Читайте також:

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко пообіцяв почати будувати міст на Шулявці вже в цьому році. Вартість робіт складе 1,5 млрд гривень, а їх тривалість - 1,5-2 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online