NEWSru.com :: Центр Москви перекритий через заїздів болідів "Формули-1"

У центрі Москви в зв'язку проведення показових заїздів "Формули-1" Moscow City Racing сьогодні, 17 липня, перекритий ряд вулиць
Крім того, в зв'язку з заїздами болідів "Формули-1" зміниться рух ряду маршрутів тролейбусів та автобусів
Нагадаємо, показові заїзди болідів "Формули-1" Moscow City Racing проходять в столиці четвертий рік поспіль

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У центрі Москви в зв'язку проведення показових заїздів "Формули-1" Moscow City Racing сьогодні, 17 липня, перекритий ряд вулиць, повідомляє РБК .

Зокрема, з 1:30 мск 17 липня до 5:30 мск 18 липня закритий проїзд по Москворецкая і Кремлівської набережних. Раніше з 1:30 мск 16 липня також до 5:30 мск 19 липня було обмежено рух по Москворецкая мосту, а також Москворецкая і Болотній вулицях.

Столична Державтоінспекція просить водіїв заздалегідь вибирати альтернативні маршрути руху.

Крім того, в зв'язку з заїздами болідів "Формули-1" зміниться рух ряду маршрутів тролейбусів та автобусів. Так, тролейбуси будуть слідувати: N2 - від кінцевої станції "Філі" до Новинського бульвару; N8 - від Москворецкая ринку до ст.м. "Добринінський"; N12 - від Лікарні МПС до 2-го Вартового заводу; N16 - від Карачаровского шляхопроводу до площі Яузскіе ворота; N33 - від ул.Кравченко до кінотеатру "Ударник"; N44 - від ст.м. "Парк Перемоги" до Новинського бульвару.

Автобуси в цей день будуть слідувати: N6 - від силікатної заводу до вул.Нова Арбат; N12ц - від Льодового палацу до Тверської вулиці; N25 - від Нагорного бульвару до ст.м. "Добринінський".

Нагадаємо, показові заїзди болідів "Формули-1" Moscow City Racing проходять в столиці четвертий рік поспіль. У шоу беруть участь боліди команд Vodafone McLaren Mercedes, Scuderia Ferrari і Team Lotus.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online