У московському "Внуково" здійснив аварійну посадку пасажирський Boeing

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 березня 2016, 23:53 Переглядів: 20 березня 2016, 23:53 Переглядів:   У московському Внуково здійснив аварійну посадку пасажирський Boeing, фото AFP

У московському "Внуково" здійснив аварійну посадку пасажирський Boeing, фото AFP.

Пасажирський Boeing авіакомпанії UTair рейсом " Москва - Сургут "благополучно здійснив екстрену посадку у Внуково, повідомила ТАСС начальник прес-служби аеропорту Марія Шаравіна.

"Сів благополучно, пасажири будуть доставлені в термінал", - сказала вона.

На борту 112 пасажирів.

Раніше повідомлялося, що у Внуково готуються до екстреної посадки пасажирського літака. Як повідомив ТАСС джерело в диспетчерських колах, Boeing 737-800 вилетів з Москви в Сургут, проте потім командир вирішив повернутися в столичний аеропорт ".

Джерело в екстрених службах повідомив ТАСС, що "після зльоту спрацював датчик несправності однієї з систем літака". За словами співрозмовника агентства, "командир екіпажу прийняв рішення виробити паливо і зробити посадку в аеропорту вильоту (столичного Внукова)". "В даний час рейс UT-247" Москва - Сургут "кружляє в районі Обнінська і Серпухова на висоті 2 км 130 м, виробляє паливо і готується до екстреної посадки", - уточнив він.

Нагадаємо, авіакатастрофа в Ростові-на-Дону відбулася в ніч з 18 на 19 березня. Літак розбився, заходячи на посадку з другого разу. Під час аварії на борту перебувало 62 людини - 55 пасажирів і сім членів екіпажу. Повідомляється, що ніхто не вижив. На борту було восьмеро громадян України, в тому числі одна дитина. На місці катастрофи вже знайдені обидва "чорні ящики", аеропорт Ростова-на-Дону закритий на два дні.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У московському" Внуково "здійснив аварійну посадку пасажирський Boeing". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online