Названі найбагатші українці 2017 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Український бізнесмен Ринат Ахметов знову очолив рейтинг найбагатших людей країни в 2017 році. Український бізнесмен Ринат Ахметов знову очолив рейтинг найбагатших людей країни в 2017 році

Фото: Fotodom.ru/DP

Рейтинг був складений виданням "Новий час" спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital. Згідно списку, статки Ахметова сьогодні оцінюється в 6,9 мільярда доларів.

Другим у списку значиться бізнесмен Віктор Пінчук, його стан оцінюють в 1,4 мільярда доларів. На третьому місці бізнесмен Костянтин Жеваго, а четвертим став депутат Верховної ради від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський, який володіє статками в 1,2 мільярда доларів.

На п'ятому місці опинився президент України Петро Порошенко, який є власником кондитерської корпорації Roshen - у нього мільярд доларів. Шосте місце також з мільярдом доларів зайняв український бізнесмен, колишній співвласник Приватбанку Ігор Коломойський.

Далі у списку значаться Геннадій Боголюбов з активами в 763 мільйони доларів, власник фінансово-промислової групи компаній Group DF Дмитро Фірташ, у якого 763 мільйони доларів. Власник однієї з найбільших на Україні агрофірм "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк з активами в 693 мільйони доларів - на дев'ятому місці.

Топ-10 закрили подружжя Олександр і Галина Гереги, які володіють мережею будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" зі станом в 688 мільйонів доларів.

Відзначимо, що сумарні статки всіх учасників рейтингу - $ 26,7 млрд, що на 33% більше, ніж в 2016 році. Фактично, більше половини активів припадає на металургію ($ 7 млрд), аграрний бізнес і харчову промисловість ($ 5 млрд), а також паливно-енергетичний комплекс ($ 5,4 млрд).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online