Охоронцеві Порошенко, якого звинувачував Онищенко, дали квартиру

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

33177 переглядів

Начальник президентської охорони Юрій Федоров в травні 2015 року стало власником квартири на вулиці Тарасівській, 21 в центрі Києва.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на виписку з Реєстру речових прав на нерухоме майно.

Згідно з повідомленням, квартиру площею 117 кв. метрів Федорову виділив Державне управління справами. Охоронець, його дружина Марина і син Артемій відразу приватизували житло.

Видання зазначає, що ринкова ціна квартир в цьому будинку становить $ 250 тис.

Крім того, в липні 2015 року теща Федорова Тетяна Сафонова отримала у власність 11 соток землі в місті Боярка Київської області, а вже в квітні 2016 року оформила декларацію про готовність до експлуатації на цій землі будинку площею 284 кв. м.

Також в листопаді цього року теща президентського охоронця купила 25 соток землі в селі Бобриця Київської області, а в червні минулого року - 47-метрову квартиру в Боярці.

Федоров в 90-их роках працював автослюсарем і командиром відділення в / ч 27309 Київської області. З 1995 по 2011 служив в управлінні Державної служби охорони.

З червня 2014 року відразу після обрання президентом Петра Порошенко став заступником начальника управління - начальнику служби безпеки президента України Управління державної охорони України. Нині має звання генерал-майора.

33177 переглядів   Начальник президентської охорони Юрій Федоров в травні 2015 року стало власником квартири на вулиці Тарасівській, 21 в центрі Києва

Юрій Федоров. Фото з "Однокласників"

Як відомо, днями прізвище Федорова згадав нардеп-утікач Олександр Онищенко в інтерв'ю пропагандистського російському телеканалу "Росія-1".

Онищенко, зокрема, розповідав про підкуп ряду політиків Порошенко і заявив, що саме Федоров передавав ці гроші.

"Гроші Порошенко передавав у себе в Адміністрації Президента, безпосередньо цим займався його охоронець Федоров. Йому (Порошенко) тільки приносили звіти: скільки депутатів, голосування, після чого в кімнаті, де знаходиться начальник охорони, передавали ці сумки (з грошима)", - розповів Онищенко.

Також він стверджує, що передав компромат на Порошенка американському Мін'юсту.

Сам Онищенко ховається від українського правосуддя в Лондоні. Його звинувачують в масштабній корупції на газовидобутку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online