Гра Virtual Businessman (Віртуальний Бізнесмен)

  1. Переваги заробітку в грі Virtual Businessman (Віртуальний Бізнесмен)
  2. Як грати в гру з виведенням грошей Віртуальний Бізнесмен і заробляти в ній
  3. Партнерська програма в економічній грі з висновком реальних грошей Virtual Businessman
  4. Відгуки про Virtual Businessman com

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Розглянемо цікаву і якісну новинку серед економічних ігор з висновком реальних грошей, а саме гру Virtual Businessman (старт гри 07.04.2017), в чому її переваги, як в ній заробляти з вкладеннями і без вкладень, а також які є відгуки про Virtual Businessman.

Virtual Businessman - більше не працює!

Virtual Businessman (Віртуальний Бізнесмен, офіційний сайт virtual-businessman com) - це якісна сучасна економічна онлайн гра з виведенням грошей без балів і обмежень на висновок, в якій Вам пропонується стати віртуальний бізнесменом і заробляти, і виводити реальні гроші.

Ознайомитися з офіційним сайтом гри Virtual Businessman і пройти реєстрацію можна клікнувши по кнопці-посиланню нижче:

Переваги заробітку в грі Virtual Businessman (Віртуальний Бізнесмен)

Переваги заробітку в грі Virtual Businessman (Віртуальний Бізнесмен)

  1. Якісна гра з виведенням грошей, що має унікальний дизайн, маркетинг і геймплей. Сайт має захист від DDoS-атак.
  2. Гра Virtual Businessman без балів і обмежень на висновок.
  3. У грі Віртуальний бізнесмен є безліч способів заробітку реальних грошей, при чому, як без вкладень, так і більш істотного заробітку з вкладеннями (докладніше нижче).
  4. Мінімальна сума для виведення 10 рублів.
  5. У грі є своя валюта VBC - Virtual Business Coin (1 VBC = 1 рублю).
  6. Поповнення рахунку і висновок зароблених грошей можливий на: Visa / MasterCard, Яндекс Гроші, Ківі, PAYEER, Perfect Money.
  7. У грі доступна вигідна партнерська програма.

Як грати в гру з виведенням грошей Віртуальний Бізнесмен і заробляти в ній

Як грати в гру з виведенням грошей Віртуальний Бізнесмен і заробляти в ній

У грі Virtual Businessman, щоб почати заробляти можна (навіть без вкладень) влаштується на одну з робіт в розділі «Біржа Праці», відкрити бізнес в розділі «Бізнес» або зробити внесок в економіку міста та отримувати пасивний дохід в розділі «Інвестиції».

Для пристрою на більш високо оплачувані вакансії потрібно покупка спеціальних сертифікатів в розділі «Гос.услугі», а також інтелект, який можна безкоштовно прокачати в розділі «Школа Бізнесу». Також дохід в роботі можна збільшити, натиснувши кнопку «Поліпшити» за обраною роботі і роблячи покупки в розділі «Магазин» - «Робота» (для кожного працівника свої поліпшення).

З відкриттям бізнесу справи йдуть також, необхідно прокачувати інтелект і мотивацію, а також купувати ліцензію на відкриття бізнесу. Для багатьох гравців мета в грі Віртуальний бізнесмен - це відкриття бізнесу для більш суттєвого збільшення свого заробітку.

Щоб отримувати пасивний дохід можна зробити внесок в розділі «Інвестиції», при цьому під час створення вкладу можна вибрати, куди будуть нараховуватися відсотки, на рахунок для покупок або на рахунок для виведення (відсоток прибутковості залежить від суми вкладу та обраного рахунку, на який підуть відсотки).

Важливо: не забувайте продовжувати сертифікати в розділі гос.услугі, без них Ви можете втратити роботу, а також не забуваємо збирати прибуток кожен 24 години з роботи і бізнесу. Про всі особливості кожного розділу можна читати, натиснувши на кнопку «Правила Розділу» в особистому кабінеті при переході до відповідного розділу.

Внесок блогу в гру Virtual Businessman = 750 рублів (лістинг)

Партнерська програма в економічній грі з висновком реальних грошей Virtual Businessman

Партнерська програма в економічній грі з висновком реальних грошей Virtual Businessman

Кожен зареєстрований гравець в економічній грі Віртуальний бізнесмен може отримувати додатковий дохід, беручи участь у вигідній партнерській програмі, запрошуючи нових партнерів і інвесторів в проект за своєю реферального посиланням.

Партнерська програма в грі Virtual Businessman має 1 рівень: 7% на висновок або 14% на рахунок для покупок (можете виставити самостійно в особистому кабінеті в розділі «Спрямування»).

Відгуки про Virtual Businessman com

Відгуки про гру Віртуальний бізнесмен з моменту початку роботи даного проекту тільки позитивні, так як багатьом сподобався сам принцип гри, відразу видно, що адміністрація проекту добре продумала маркетинг в грі і зробила якісний проект. У будь-якому випадку ця онлайн гра з першого дня роботи постійно розвивається і час покаже, скільки в ній можна заробити. Свої думки та відгуки про Virtual Businessman com залишаємо в коментарях до огляду і не забуваємо писати про новини, своїх вкладу і виплати з гри.

Будь-які інвестиції можуть бути ризикованими, тому ретельно обмірковуйте інвестувати в будь-який проект чи ні. Інвестуйте таку суму коштів, яку не шкода втратити і швидко можна відбити. Інформація про даний проект представлена ​​для ознайомлення і адміністрація сайту не закликає вкладати свої гроші, Ви все робите на свій страх і ризик. Успіхів Вам і високих заробітків!

Успіхів Вам і високих заробітків

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online