Де в Петербурзі будується тепле житло

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Щоб підступна петербурзька погода не псувала настрій і здоров'я, потрібно грамотно вибирати квартиру і район, в якому плануєте оселитися Щоб підступна петербурзька погода не псувала настрій і здоров'я, потрібно грамотно вибирати квартиру і район, в якому плануєте оселитися   надано компанією ТОВ Термінал-Ресурс   Петербургом захоплюються так само часто, як лають його непередбачуваний клімат

надано компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

Петербургом захоплюються так само часто, як лають його непередбачуваний клімат. А приводів для невдоволення вистачає: похмуро, висока вологість, вітер, часті дощі. Як вибрати і створити погоду в домі розповімо на прикладі РК «Зразковий квартал 3», який будується в Пушкінській районі Петербурга.

Малоповерховий ЖК від компанії ТОВ «Термінал-Ресурс» зводиться в рамках проекту комплексної забудови території «На Царськосельський пагорбах». Дістатися в будь-яку точку міста звідси можна легко і швидко по Петербурзькому, Пулковської шосе, Вітебського проспекту, кільцевій автодорозі і ЗСД. До метро «Московська» на громадському транспорті їхати всього 15-20 хвилин.

До метро «Московська» на громадському транспорті їхати всього 15-20 хвилин

надано компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

У кожного ЖК, що зводиться в рамках проекту, є свої особливості. Комплекс «Зразковий квартал 3», наприклад, можна назвати теплим в усіх відношеннях.

Камін у великому місті

Хочете, щоб в погану погоду будинку було не тільки тепло, але і дуже затишно? Забудовник про це подумав і в «Зразковому кварталі 3» на самому верхньому, четвертому, поверсі передбачив місця для установки каміна. Опція для міської забудови унікальна і є далеко не в кожному будинку. В осінні та зимові вечори можна запалити в каміні вогонь, слухати потріскування дров і милуватися полум'ям, розташувавшись в зручному кріслі з чашкою ароматного чаю або кави. Або зібрати сім'ю і провести незабутній вечір. Тільки уявіть, яку чарівну атмосферу свята створить камін в новорічну ніч і Різдво!

надано компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

До речі, про Новий рік. ЖК «Зразковий квартал 3» будується з випередженням термінів і до кінця року його планують ввести в експлуатацію. А поки в цьому теплом комплексі ще діють спеціальні літні ціни *, купити квартиру можна з безпроцентної розстрочкою від забудовника до здачі будинку.

грамотний підхід

У «Зразковому кварталі 3» запроектовані еркери - об'ємний засклений виступ частини кімнати за фасад будівлі. Забудовник - компанія «Термінал-Ресурс», використовувала цей архітектурний прийом не тільки для того, щоб збільшити корисну площу кімнати, але і зробити її світліше, що особливо важливо в короткі осінні та зимові дні.

«Але хіба від великих вікон не буде тягнути холодом?», - запитаєте ви. У ЖК «Зразковий квартал 3» тепло навіть у сильні морози. Тому що система опалення квартир в будинку виконана за технологією «теплий водяна підлога» фінської компанії Uponor.

Тому що система опалення квартир в будинку виконана за технологією «теплий водяна підлога» фінської компанії Uponor

надано компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

У кожній кімнаті встановлені терморегулятори, за допомогою яких мешканці зможуть контролювати температуру в приміщенні. У дитячій кімнаті можна зробити тепліше, а на кухні і у вітальні - прохолодніше. Сімейні пари з дітьми цю особливість вже оцінили (така ж система опалення використовується в перших двох «Зразкових кварталах»), а дбайливих господарів порадує можливість заощадити. Справа в тому, що «теплий водяна підлога» не тільки створює комфортне середовище проживання, а й дозволяє знизити комунальні платежі.

У комплексі передбачено всього 168 квартир, серед яких принципово немає студій. Мешканці будуть знати сусідів по іменах, частіше спілкуватися і посміхатися. Як не крути, а по-справжньому тепло в будинку стає тільки тоді, коли там панує тепла і душевна атмосфера.

* Терміни пропозиції: c 01.06.2018 по 31.08.2018г. Кількість квартир обмежена. Організатор: ТОВ "Термінал-Ресурс", ІПН 7820338713, м.Санкт-Петербург, п. Шушари, Пулковської, вул. Кокколевская д. 1, літ. А, пом. 24-Н, кімн. 1.71. Детальніше про організатора акції, умови і порядок її проведення можна ознайомитися за тел. 719-19-19

Довідка про компанію ТОВ «Термінал-Ресурс»

Житловий квартал "Зразковий квартал", Житловий квартал "Зразковий квартал 2", Житловий квартал "Зразковий квартал 3", Житловий квартал "Зразковий квартал 4" - Забудовник ТОВ "Термінал-Ресурс", проектні декларації на сайті www.devcent.ru/dokumentacziy a

«Але хіба від великих вікон не буде тягнути холодом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online