Реєстрація компанії в США. Відкрити бізнес в Америці

  1. Чому вигідно відкрити фірму в США?
  2. Як відкрити компанію в CША нерезиденту?
  3. У якому штаті краще реєструвати компанію?
  4. Що краще реєструвати в США - корпорацію або LLC?
  5. Читайте далі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За рейтингом Світового банку Doing business, що відображає сприятливість умов ведення бізнесу в різних країнах, США знаходиться на 8 місці, обігнавши багато європейських країн, не кажучи вже про країни СНД. І це не дивно. Створюючи компанію і отримуючи необхідні дозволи, Ви не зіткнетеся з бюрократичною тяганиною або чиновниками, які очікували черговий хабар для позитивного вирішення питання. Ви потрапите в конкурентне середовище, де саме бізнес має значення.

Чому вигідно відкрити фірму в США?

Останні кілька років ми спостерігаємо зростання інтересу бізнесменів з Росії, України та інших країн СНД до відкриття фірми в США. Адже при відносно невеликій вартості відкриття та супроводження бізнесу у вас з'являється не тільки американська компанія з банківським рахунком, а й багато інших переваг. Ви зможете:

  • отримати доступ до великого ринку з платоспроможним попитом
  • відкривати філії та представництва в будь-якій країні світу
  • користуватися доступними кредитними ресурсами
  • оптимізувати оподаткування компанії в країні резидентства
  • в перспективі отримати Грін карту (GreenCard) і громадянство США

Якщо Ви плануєте вести бізнес в Америці, не обійтися без реєстрації юридичної особи. Перш за все це пов'язано з тим, що компанії-резиденти насторожено ставляться до контрагентам через рубежа.Также слід враховувати, що відкрити рахунок в американському банку можна тільки на компанію, зареєстровану в США.

Як відкрити компанію в CША нерезиденту?

Для відкриття бізнесу в США, в основному, користуються послугами компаній, які є офіційними реєстраційними агентами. При цьому в багатьох штатах дотримується правила анонімності власника компанії.

Ви можете відкрити і вести бізнес в США з Росії, Білорусі та інших країн СНД, фізично перебуваючи на іншому континенті. Для реєстрації компанії не буде потрібно Ваша особиста присутність і ретельно зібраний пакет документів. Щоб дистанційно відкрити свій бізнес в США досить вибрати штат реєстрації і форму організації бізнесу, а також надати кілька варіантів назви майбутньої компанії. Все інше зробить реєстраційний агент.

У якому штаті краще реєструвати компанію?

У якому штаті краще реєструвати компанію

Через те, що законодавство у всіх штатах Америки відрізняється, реєстрація фірми проходить відповідно до нормативно-правовими актами обраного штату, а не країни в цілому, і не має чітких єдиних правил. Тому перш ніж вибрати місце розташування своєї майбутньої компанії, уважно ознайомтеся з податковим законодавством обраної Вами штату. Крім єдиних федеральних податків місцеве оподаткування в різних штатах неоднакове.

В основному, існує два типи штатів - з необхідністю звітувати і платити податки штату, і звільнені від такої необхідності. Наприклад, штат Каліфорнія має мінімальний податок $ 800. Такі штати, як Нью-Йорк і Нью-Джерсі також вимагають оплати штатних податків. Найчастіше вибір при реєстрації падає на штати Делавер, Невада та Вайомінг, де відсутній податок штату. Якщо ж компанія займається високими технологіями і прагне перебувати в Силіконовій Долині, то переважно реєструвати її в штаті Каліфорнія. При цьому федеральні податки повинні платити всі компанії, що знаходяться в будь-якому штаті.

Важливо розуміти, що офіс Вашої компанії повинен фізично перебувати в штаті її реєстрації. Тому вам необхідно ретельно зважити - чи хочете ви постійно перебувати, наприклад, у Вайомінгу і економити на штатному податок або ж виберете Каліфорнію з її рівним кліматом і набагато більш розвиненою економікою.

Що краще реєструвати в США - корпорацію або LLC?

Найбільш популярні форми ведення бізнесу в США це - приватні компанії, партнерства, корпорації та компанії з обмеженою відповідальністю. Якщо ви є нерезидентом США, у вас, в основному, залишається два варіанти для реєстрації - корпорація або LLC.

Компанія з обмеженою відповідальністю (LLC - Limited Liability Company) є однією з найбільш поширених форм ведення бізнесу. Це форма поєднує в собі обмежену відповідальність корпорації з гнучкими можливостями партнерства (товариства). Засновники не несуть відповідальність особистим майном за зобов'язаннями LLC. При веденні бізнесу в США або отриманні доходів з американських джерел, компанія платить податок з обороту. При здійсненні міжнародних комерційних операцій і відсутності доходу з американських джерел, компанія стає фактично безподатковим інструментом, так як застосовується "прозоре" оподаткування. Звітність по податках ведеться на учасників компанії - нерезидентів, які будуть звітувати по податках тільки в своїй країні. При цьому податкових зобов'язань в США не виникає.

Корпорація вважається найпрестижнішою і безпечної формою бізнесу в США. Одним з головних переваг цієї форми для бізнесмена з Росії є те, що навіть нерезиденти США можуть стати акціонерами корпорації. Якщо ви будете вести справу поза територією Сполучених Штатів, то дана форма бізнесу може частково використовуватися як офшорний механізм. На відміну від компанії з обмеженою відповідальністю LLC, корпорація має необмежений термін існування, платить податки з прибутку, при цьому всі витрати на ведення бізнесу списуються з оподатковуваної бази. Засновники корпорації не несуть відповідальність особистим майном за її зобов'язаннями.

Компанія American Corporate Services, Inc. є офіційним реєстраційним агентом в багатьох штатах США і вже більше 25 років допомагає бізнесменам з Росії, Білорусі, України, Казахстану та інших країн СНД в реєстрації і веденні бізнесу в Америці. Наші розгалужені партнерські зв'язки, великий практичний досвід і уважне ставлення до клієнтів дозволяють знаходити оптимальні рішення для потреб Вашого бізнесу. У будь-якій індивідуальній ситуації наші представники готові проконсультувати Вас, врахувати будь-які деталі і вимоги, обговорити альтернативи.

Читайте далі

Як відкрити бізнес в США і отримати візу

Реєстрація LLC в США. Особиста відповідальність засновників LLC

Види шахрайства при реєстрації компаній в США на прикладах

Реєстрація компанії та відкриття рахунку в США для ведення Amazon-бізнесу

Чому вигідно відкрити фірму в США?
Як відкрити компанію в CША нерезиденту?
У якому штаті краще реєструвати компанію?
Що краще реєструвати в США - корпорацію або LLC?
Чому вигідно відкрити фірму в США?
Як відкрити компанію в CША нерезиденту?
У якому штаті краще реєструвати компанію?
Що краще реєструвати в США - корпорацію або LLC?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online