Бізнес-план дитячого центру. Завантажити безкоштовно

  1. Готовий, робочий бізнес-план дитячого центру: фінансова частина, як головна його складова
  2. Дивитися відео: «Бізнес-секрети: Леонід Шутов»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Увага! Безкоштовний бізнес-план, пропонований для скачування нижче, є зразковим. Бізнес-план, найкращим чином відповідає умовам вашого бізнесу, необхідно створити за допомогою фахівців.

Для того щоб максимально ефективно організувати власний бізнес у вигляді дитячого центру необхідно заздалегідь завантажити приблизний бізнес-план дитячого центру або все ретельно обміркувати і скласти свій бізнес-план, який, перш за все, в специфіці своєї передбачає виховання і творчий розвиток і дітей.

Наприклад, якщо ви плануєте створення установи для дітей, віком від одного до восьми років, то ваш бізнес-план відкриття дитячого центру повинен передбачати і включати особливості, відштовхуючись від інтересів і потреб дітей саме цієї вікової групи.

Як доцільності та економії фінансових коштів при організації такого роду бізнесу необхідно зареєструватися суб'єктом індивідуального підприємництва.

Такий вибір істотно спростить ведення бухгалтерського звіту і надасть можливість значно заощадити кошти на обов'язкових податкових платежах - врахуйте це, складаючи бізнес-план.

У зв'язку з тим, що сьогодні в нашій країні дитячі центри надзвичайно популярні, ступінь їх попиту, згідно зі статистичними даними висока - практично гарантовані, як ступінь їх рентабельності, так і швидка окупність подібних закладів.

Мінімально для відкриття навіть самого звичайного дитячого центру необхідно придбати наступне спеціальне обладнання:

  • - якісні дитячі ліжечка - 8 шт .;
  • - по 3 комплекти столів та стільців, відповідних віковій категорії;
  • - 10 наборів їдальні дитячого посуду;
  • - шведська стінка і 2 тренажера різної спрямованості;
  • - 10 штук комплектів для дитячого розвитку;
  • - всілякі розвиваючі дитячі іграшки - мінімум 50 штук.

Готовий, робочий бізнес-план дитячого центру: фінансова частина, як головна його складова

Грамотне складання фінансового плану - це невідкладна складова такого документа, як бізнес-план центру дитячого розвитку у цілому.

Головними складовими фінансової частини плану є необхідні фінансові витрати і майбутній прибуток. Взагалі, будь-який бізнес план вважають ліквідним і оптимальним у разі мінімального терміну окупності запланованого проекту.

Увага

Корисно знати!

Ми поважаємо ваш вибір, але хочемо нагадати, що найменш ризикований, відносно легкий і комфортний старт бізнесу можна організувати під крилом успішної компанії на умовах франчайзингу. Пропонуємо познайомитися з «Каталогом вигідних франшиз» .

Чому починати бізнес з франшизою, простіше і зручніше можна дізнатися з добірки статей опублікованих в розділі: «Статті про франчайзинг»

Чому починати бізнес з франшизою, простіше і зручніше можна дізнатися з добірки статей опублікованих в розділі: «Статті про франчайзинг»

[/ Box]

Фінансові витрати для відкриття такого роду проекту наступні:

  • - закупівля приміщення, в якому буде розташовуватися дитячий центр - в межах 3 370 доларів США;
  • - косметичний тематичний ремонт придбаного приміщення - мінімум 340 доларів США;
  • - придбання всього необхідного обладнання і предметів побуту для дітей - в межах 10 840 доларів США;
  • - латка педагогам або вихователям - близько 9 750 доларів США за рік;
  • - заробітна плата кухарям - 4 880 доларів США в рік;
  • - організація рекламних проектів та їх використання - в межах 540 долара США.

Згідно вищевказаним розрахунками, можна стверджувати, що загальна сума необхідного на відкриття дитячого центру стартового капіталу в нинішній час складає близько 29 720 доларів США.

При цьому, відштовхуючись від того, що щомісячна оплата батьків за перебування кожної дитини у Вашому дитячому центрі складе орієнтовно 813 доларів США, то за рік передбачуваний дохід (тобто сума чистого доходу) від даного підприємства складе, відповідно, близько 78 048 доларів США.

Складаючи бізнес-план дитячого розвиваючого центру і виходячи з вищевказаних розрахункових даних, стає ясно, що подібний проект окупиться через 1,5-2 роки.

Завантажити цей бізнес-план:

Дивитися відео: «Бізнес-секрети: Леонід Шутов»

Дивитися відео: «Бізнес-секрети: Леонід Шутов»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online