Марат Башаров в черговий раз жорстоко побив молоду дружину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11:03, 27.12.2018

Клеймо не зовсім зразкового чоловіка тягнеться за 44-річним актором Маратом Башаровим з 2014 року. Саме тоді його друга дружина Катерина Архарова заявила громадськості, що чоловік її побив і зламав ніс. Новина отримала великий суспільний резонанс. Одні захищали актора, списуючи все на те, що Катерина сама довела його до рукоприкладства, а інші підтримали постраждалу артистку, бо впевнені, що чоловік не може бити жінку ні за яких обставин. Скандал закінчився тим, що Башаров і Архарова розлучилися.

У минулому році Марат Башаров пов'язав себе узами шлюбу в третій раз. Обраницею актора стала Єлизавета Шевиркова . Здавалося, що в родині панує ідилія, але картина, яку подружжя демонструють з просторів соцмереж, виявилася далеко від реальності. Сьогодні брат Шевирковой розповів журналістам, що Башаров жорстоко побив дружину.

«Це сталося сьогодні. Вона знаходиться в лікарні », - заявив родич. Саме подружжя поки що утримуються від коментарів. Брат Лізи Шевирковой запевняє: це далеко не перший випадок агресивної поведінки Марата Башарова. Так, в минулому році Ліза через артиста отримала серйозні травми руки. Тоді вона вирішила не виносити сміття з хати, але зараз, схоже, готова відкрито про все розповісти, передає « Старх ».

Марат Башаров в черговий раз жорстоко побив дружину

Нагадаємо, що Марат і Єлизавета узаконили свої відносини в вересні 2017 го, через рік після народження сина Марселя. Скромна церемонія одруження пройшла в солнцевського РАГСі Москви. На торжество пара вирішила запросити тільки найближчих. З колег Башарова в цей день поруч з ним були Олександр і Катерина Стриженова .

До весілля відносини актора і Єлизавети Шевирковой тривали близько п'яти років. Влітку 2016- го у них народився син Марсель, а в листопаді батьки хлопчика пройшли обряд вінчання за мусульманською традицією (ніках). До слова, малюка на весіллі батьків помічено не було. Подружжя вирішило, що він ще занадто малий і все одно нічого не зрозуміє.

Кадри з відзначення 2-річчя сина Марата Башарова і Єлизавети Шевирковой

Читайте також:

Молода дружина Марата Башарова поділилася милими сімейними фото з відпочинку

Дружина Марата Башарова показала кадри зі святкування 2-річчя сина

Марат Башаров вивів у світ подорослішала дочка від першого шлюбу

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online