БАНКИ-ПАРТНЕРИ: Ак Барс Банк

Список акредитованих об'єктів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«АК Барс» - велике комерційне універсальна фінансово-кредитна установа з головним офісом в Казані, лідер банківського сектора Республіки Татарстан. Банк, заснований в 1993 році, займає 34-е місце в РФ за обсягом чистого прибутку і 23-е за активами (499,3 млн. Руб.). Контрольний пакет акцій (близько 88,5%) належить державі.

Серед клієнтів Банку більш 3 000 0000 фізичних осіб та понад 67 000 організацій, у тому числі найбільші промислові підприємства і позабюджетні фонди. Регіональна мережа об'єднує 8 філій в Татарстані і 232 відділення в містах Росії.

  • Фізичні особи можуть отримати іпотечний позику на суму до 15 мільйонів рублів на квартиру в новобудові або готове житло . Іпотека надається на термін до 25 років. Позичальниками можуть стати громадяни Росії у віці від 18 років до трудового стажу на останньому місці роботи не менше 3 місяців.
  • Банк надає підприємствам середнього та малого бізнесу кредити на покупку комерційної нерухомості в розмірі від 500 тис. до 150 млн. рублів. Позики видаються на термін до 10 років.

У каталозі компанії Est-a-Tet представлені об'єкти нерухомості, акредитовані банком «АК Барс».

Список акредитованих об'єктів


Новий масштабний проект на березі Москва-ріки в 10 км від центру столиці. Вся інфраструктура для життя на території комплексу.

«Місто на річці Тушино-2018» «Місто на річці Тушино-2018»

спецпропозиція Новий об'єкт

«Серце Одинцово» - це сучасний житловий квартал для комфортної підмосковній життя: яскравою і стильною, насиченою подіями і фарбами.

Вартість: 2.368 - 6.586 млн руб. Ціна з урахуванням знижки

Одинцово, «Серце Одинцово» ЖК Одинцово, «Серце Одинцово» ЖК

розстрочка Новий обсяг

Унікальне місце розташування - мікрорайон з трьох боків оточений масивом Новогорск лісопарку. Концепція комплексної забудови передбачає гармонійне поєднання середньо-поверхової забудови і існуючого природного ландшафту.

Вартість: 3.069 - 8.694 млн руб.

Химки, «Новогорск Парк» ЖК Химки, «Новогорск Парк» ЖК

розстрочка З оздобленням

Новий житловий комплекс в Мар'їно - проект великомасштабної забудови на березі Москви-ріки. Житловий квартал стане найсучаснішою та упорядкованою частиною сформованого району.

Вартість: 4.227 - 16.319 млн руб. Ціна з урахуванням знижки

«Домашній» мкрн «Домашній» мкрн

спецпропозиція іпотека Знижка

ЖК «Каліпсо-3» - це 640-квартирний житловий комплекс загальною площею 41 000 кв. м з підземною автостоянкою, розташований в мікрорайоні Люблінський північній частині Щербинки і відкриває собою цей міський округ Москви.

Вартість: 3.246 - 6.77 млн ​​руб. Ціна з урахуванням знижки

«Каліпсо-3» ЖК «Каліпсо-3» ЖК

Новий житловий квартал комфорт-класу «Фестиваль парк» знаходиться на півночі Москви, в привабливому для проживання Лівобережному районі, всього в 3 хвилинах ходьби від станції метро «Річковий вокзал».

Вартість: 6.891 - 30.11 млн руб. Ціна з урахуванням знижки

«Фестиваль Парк» ЖК

розстрочка Знижка З оздобленням

Вже у продажу! Новий житловий комплекс від забудовника MR Group комплекс в 10 хвилинах пішки від м. «Домодєдовському». Вигідні інвестиції!

Вартість: 6.113 - 18.868 млн руб. Ціна з урахуванням знижки

«Ясний» ЖК «Ясний» ЖК

спецпропозиція Будинок готовий

Багатофункціональний комплекс «Філі Град» від забудовника MR-Group знаходиться в Західному окрузі Москви недалеко від Філевський парку, в 10 хвилинах пішки від м. «Філі».

«Філі Град» ЖК
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online