В Україні відбувається процес "приватизації влади" - політолог

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Українські судді швиденько організувалися і перетворилися в якусь приватно-групову корпорацію яка живе своїми інтересами. Українські судді швиденько організувалися і перетворилися в якусь приватно-групову корпорацію яка живе своїми інтересами

Нинішні процеси свідчать про деградацію української влади / фото УНІАН

Українська державна машина "впала" в дуже небезпечний стан - в політології і соціології воно називається "анемією", коли не діють закони, правила і поділ влади.

В результаті такого змішування відбувається своєрідний процес "приватизації влади", розповів директор соціологічної служби "Український барометр", політолог і соціолог Віктор Небоженко на чаті в " Главреді ".

За словами співрозмовника, "міністри, губернатори, мери роблять все, щоб те, що належить їм, згідно їх обов'язків, ставало їх особистою власністю".

Читайте також Українська влада посил Тиск на крітіків та Громадські организации - Amnesty International "Так, наші судді років зо два тому швиденько організувалися і перетворилися в якусь приватно-групову корпорацію, яка живе своїми інтересами. Тому не потрібно шукати тут" диявольський план ". Все це (скандальні рішення - ред.) - доказ того, що судді заробляють для себе і захищають, насамперед, свої інтереси. Хто сильніший, той на них і тисне ", - зазначив він.

Політолог додав, що "точно так же і міністр внутрішніх справ (Арсен Аваков - ред.), який образився на рішення одного з судів і відмовився виставити охорону судів, веде себе, як людина, яка "приватизував" міністерство ".

"Так само і президент (Петро Порошенко - ред.), Який бере свою охорону і викидає за кордон на приватному літаку свого колишнього друга ... Все це - натяки на якусь "приватизацію влади", - підкреслив соціолог.

"І це відбувається у всіх галузях, на всіх рівнях і у всіх загонах української влади. Це дуже поганий показник, який говорить про деградацію української влади - відбувається персоналізація владних повноважень. Це дуже погано", - вважає Небоженко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online