Як утеплити будинок: теплі двері і вікна своїми руками

  1. Утеплення балкона і вікон
  2. Як утеплити вхідні двері
  3. Московські балкони - чому вони такі страшні?
  4. вікна на холодній лоджії
  5. міняю вікна, є питання!
  6. Будинок з профільованого бруса - покритикуйте
  7. Як утеплити будинок: теплі двері і вікна своїми руками
  8. а скільки коштує лоджію утеплити?
  9. Як зберегти тепло в магазині?
  10. водопровід всередині заміського неопалюваного будинку
  11. Вирішити нерозв'язних завдання
  12. Це перепланування?
  13. У кого вікна на південь - як рятуєтеся? І про заміну вікон теж :)
  14. Вікно пластикове виє
  15. Утеплення балкона. Порадьте!
  16. Пластикові вікна - балконний блок
  17. Теплий балкон-можливо чи?
  18. Утеплені штани -як зрозуміти?
  19. Лоджія: як зробити теплою?
  20. Як Ви обробляли лоджії-балкони?
  21. Власникам пластикових балконних дверей!
  22. утеплення вікон

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

Літо - саме час подумати про утеплення балкона, вікон і вхідних дверей. Адже в гарну погоду будь-які роботи з утеплення будинку своїми руками провести набагато простіше. Способи утеплення квартири, які ми пропонуємо сьогодні, доступні всім - вони не зажадають серйозних грошових і часових витрат.

На жаль, енергоспоживання на обігрів наших квартир перевищує аналогічні показники в деяких європейських країнах з аналогічним кліматом в 3-5 разів. За словами експертів, найбільш часті причини втрати тепла в квартирах і приватних будинках - це негерметичні віконні та дверні стики, зовнішні стіни (особливо в панельних будинках), підлоги на перших і стелі або даху на останніх поверхах будинків.

Червоним виділені зони, через яке відбуваються основні теплові втрати будівлі
Червоним виділені зони, через яке відбуваються основні теплові втрати будівлі

На комплексне утеплення всієї квартири, зокрема статі, стелі, стін і вікон не завжди є час і кошти, крім того, це не завжди необхідно. Опитування показало, що більшість мешканців, які хочуть утеплити квартиру, очікують збільшити температуру не більше ніж на 3-5 градусів. Для цього є кілька простих способів.

Якісна герметизація вікон і дверей дозволить зберегти до 5% тепла, а в деяких випадках більш і підвищити середню температуру в приміщенні на 3-4 градуси. Для того щоб виконати необхідні роботи по утепленню, вам знадобиться герметик, малярський скотч і монтажна піна.

До змісту

Утеплення балкона і вікон

Один з найефективніших і нескладних способів - утеплення вікон за допомогою ущільнювача і поліуретанового герметика. Такий герметик ідеально підійде для надійної, а головне довготривалої герметизації різних видів тріщин і стиків. Крім того, цей спосіб утеплення не тільки надійний, але і недорогий: одна упаковка герметика обійдеться вам приблизно в 400 рублів.

Перед тим як наносити герметик на віконні / дверні щілини або стики, ретельно промийте область нанесення - вона повинна бути чистою і сухою, очищеною від слабодержащіхся частинок. Наклейте по краях шва малярський скотч і встановіть підтримує шнур зі спіненого поліетилену, діаметр якого на 20-30% більше ширини шва. Тепер нанесіть поліуретановий герметик за допомогою ручного пістолета. Потім шпателем або пензлем, змоченою в мильному розчині, розгладьте герметик, злегка заглубив його по центру. Приберіть малярський скотч і почекайте, коли герметик застигне - для цього буде потрібно приблизно 3-5 годин.

Дана робота дозволить не тільки утеплити приміщення на час холодів, а й також буде надійним засобом для захисту від дощу і вологи, які можуть стати причиною куди великих проблем.

До змісту

Як утеплити вхідні двері

Для ізоляції щілин і пустот між стіною і дверною коробкою відмінно підійде монтажна піна. Перед нанесенням піни попередньо відчистити і опрацювати щілини водою звичайним пульверизатором.

Добре струсіть балон з монтажною піною, щоб його вміст став однорідною масою. Нанесіть піну на 1/3 глибини щілини, оскільки при висиханні вона збільшиться в об'ємі приблизно в два-три рази. Якщо розташування стиків вертикальне, найкраще почати роботу знизу і поступово рухатися вгору. Після нанесення піни збризніть її водою.

Після нанесення піни збризніть її водою

Повне затвердіння монтажної піни відбувається через кілька годин. Після застигання піни обріжте надлишки і обробіть стики герметиком або фарбою або захистіть лиштвами - в іншому випадку вже через рік піна почне тріскатися і кришитися.

Важливо знати, що при розширенні і отверждении піна створює чималі напруги. Тому якщо зазори, які заповнюються піною, досить великі (понад 10 мм) або дверна коробка недостатньо жорстка, то в процесі затвердіння піна може деформувати конструкцію. Для запобігання деформації дверної коробки настійно рекомендуємо на час затвердіння піни (приблизно 24 години з моменту нанесення) зміцнити дверну коробку тимчасовими розпірками.

Ці прості заходи з утеплення дозволять вам знизити витрати на додатковий обігрів, а також насолодитися теплом і затишком вашого будинку холодними зимовими вечорами.

Стаття надана компанією Sika

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як утеплити будинок: теплі двері і вікна своїми руками"

Московські балкони - чому вони такі страшні?

Кілька років тому всі балкони в моєму будинку засклили в рамках капітального ремонту, так що ящики для квітів Вішати кашпо за балкон зараз в Москві і області заборонено через безпеки, якщо сильно хочеться, можна викликати спеціальних майстрів, вони змонтують ...

вікна на холодній лоджії

якщо немає завдання утеплити лоджію - я б ставила зсувні. не займають місця у відкритому вигляді, що не грюкнути на протязі, і взагалі зручніше. у мене зараз "від міста", я дуже задоволена. прості і функціональні, я тільки жалюзі повісила: сонячна сторона і велика площа ...

міняю вікна, є питання!

Розділ: Вікна (Дівчатка, підкажіть, пліз. Не можу вирішити якусь балконні двері зробити Не можу вирішити якусь балконні двері зробити: звичайну з сендвіч панеллю внизу або Я теж не стала собі робити повністю скло, так як влітку так і восени двері на балкон у ...

Будинок з профільованого бруса - покритикуйте

Будинок теплий, але не зимовий (18 см брус). Планую утеплювати через пару років для зимового проживання. А зимовий будинок однозначно утеплювати доведеться. Важливо дати дому відстоятися рік після складання, а вже потім вікна - двері і т.п. 19.02.2016 16:02:30, Nastasy.

Як утеплити будинок: теплі двері і вікна своїми руками

А зимовий будинок однозначно утеплювати доведеться. Важливо дати дому відстоятися рік після складання, а вже потім вікна - двері і т.п. 19.02.2016 Є у мене крихітний будиночок, стіни теплі, вікна - двері подвійні. Якщо будинок добре утеплений, тим більше маленький, зазвичай ставлять конвектори ...

а скільки коштує лоджію утеплити?

прям щоб кімната тепла була - мені не треба. але зараз не дивлячись на скління взимку треба у нас просто кімната дуже тепла. балконні двері відкриті всю зиму, закривала тільки коли майже Грамотно утеплити - це як раз заміна вікон (розсунення тепло не тримає взагалі) і ...

Як зберегти тепло в магазині?

Як утеплити будинок: теплі двері і вікна своїми руками. Якісна герметизація вікон і дверей дозволить зберегти до 5% тепла, а в деяких випадках більш і підвищити середню Жив-був на світі дивна людина.

водопровід всередині заміського неопалюваного будинку

Є у мене крихітний будиночок, стіни теплі, вікна - двері подвійні. Якщо будинок добре утеплений, тим більше маленький, зазвичай ставлять конвектори з датчиком температури, вони підтримували б в будинку плюсову температуру, і Прочищення каналізації своїми руками.

Вирішити нерозв'язних завдання

В кімнаті було тепліше, ніж в іншій квартирі. Їх можна приклеїти прямо поверх шпалер 2. Як нижче радять. зрозуміти з запальничкою в руках, звідки дме. У нас дуло з стику стін, з Шкарпетки теплі обов'язково. Шапочку з тонкого трикотажу. На підлогу кидати теплих ковдр (це ...

Це перепланування?

Якщо не чіпати стіни, просто прибрати двері з вікном на балконі (тобто тільки рами) і ще, одне вікно з кімнати у нас виходить на лоджію, ось ми хочемо лоджію утеплити і вікно прибрати, але не замуровувати, а просто прибрати віконну раму, це вважається переплануванням?

У кого вікна на південь - як рятуєтеся? І про заміну вікон теж :)

У нас 2 вікна і балкон виходять на південь. Пластикові вікна поставили. Штори у нас всюди світлі, є і щільні і немає. Вікна Хоббіт ((В суб мила і помітила, що не минуло й 3 років, як облупилася фарба на підвіконні з вуличною боку засклені лоджія та ще й утеплили.

Вікно пластикове виє

Балконні двері. Є дві балконні двері. Одна в спальні (маленький балкон засклений), одна в дитячій (не засклений і не буде). Хочемо встановити вікна пластикові та балконні двері, але без скління балкона. Або там уже передбачено утеплення таких дверей?

Утеплення балкона. Порадьте!

Фірма за утеплення балкона (подвійні склопакети, плюс внутрішнє оздоблення пластиковими панелями з утепленням стін Піноплекс і піноблоками) Тому буде тепла підлога і електрична проводка для підключення батареї, якщо відкритих дверей не буде достатньо.

Пластикові вікна - балконний блок

У нас така конструкція (поворотно-відкидна балконні двері і глухе вікно) вже третій рік. В принципі, в Москві, засклити дійсно німецьким Rehau з двокамерними склопакетами двушку (два великих вікна і балконний блок, тобто вікно з балконними дверима ...

Теплий балкон-можливо чи?

Є старий балкон. Хочу зняти двері і вікно в кімнату, балкон -застекліть, утеплити і інше, щоб стало невелике домолнітельной прибудовою-кімнатою. У нас не балкон, лоджія. Робили років 3-4 тому. Вийшло близько 3.5.у.е.

Утеплені штани -як зрозуміти?

Як утеплити квартиру своїми руками. Утеплення будинку: двері і вікна своїми руками. Герметик і монтажна піна. Версія для друку. 3,6 5 (37 оцінок) Оцінити статтю. Зміст: Утеплення балкона і вікон. Як утеплити вхідні двері.

Лоджія: як зробити теплою?

Лоджія: як зробити теплою? Добрий день всім! Дуже хочеться на лоджії зробити нормальне скління / підлоги стіни, зняти "віконно-дверної блок" з кімнати на кухню і тим самим зробити лоджію частиною кімнати.

Як Ви обробляли лоджії-балкони?

Батареї немає, є тепла підлога який на автоматі включається якщо температура падає нижче +18 (можна змінювати нижній поріг в будь-яку Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Як утеплити будинок: теплі двері і вікна своїми руками.

Власникам пластикових балконних дверей!

Власникам пластикових балконних дверей!. Вікна. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової Розділ: Вікна (як підперти двері пластикову в мороз на балконі). Власникам пластикових балконних дверей!

утеплення вікон

Вікна виносять на сходову клітку і там брабативают і проклеюють, а потім садять на піну, як пластикові вікна і обробляють. Я беру гіпсові бинти, ріжемо на шматки, згинаємо вздовж, опускаємо в теплу воду на пару хвилин і ретельно разглажени, приклеюємо на вікно.

Як зберегти тепло в магазині?
У кого вікна на південь - як рятуєтеся?
Утеплені штани -як зрозуміти?
Лоджія: як зробити теплою?
Як Ви обробляли лоджії-балкони?
А скільки коштує лоджію утеплити?
Як зберегти тепло в магазині?
У кого вікна на південь - як рятуєтеся?
Або там уже передбачено утеплення таких дверей?
Теплий балкон-можливо чи?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online