Бал випускників пройде 20 червня в Кремлівському палаці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: M24.ru

Традиційний бал випускників пройде 20 червня в Державному Кремлівському палаці, повідомляє прес-служба ГКД.

Випускників чекають 5 унікальних майданчиків: Олександрівський сад, Сапожковского площа, Державний Кремлівський Палац, Червона площа і Гостинний двір, а також виступи популярних артистів і діджеїв, "голлівудська" червона доріжка та вручення статуеток.

як розповів МІА "Росія сьогодні" прес-секретар управління справами президента Віктор Хреков, на всіх майданчиках пройдуть конкурси з вреченіем подарунків. У Гербовому фойє Кремлівського палацу відбудеться програма "Ми -талант". У паркетної фойє випускників будуть вчити танцям, тут же пройде конкурс краси на найкращу сукню і костюм, а також показ мод за участю випускників та професійних моделей. У Малому залі буде підготовлена ​​програма "Караоке" та організовано інтернет-кафе з Wi-Fi.

А о 20.00 в основному залі ГКД почнеться концерт під назвою "Жаркий. Випускний. Твій".

Посилання по темі

Випускників привітають офіційні особи, після чого пройде церемонія вручення нагород премії "Випускник-2014" в номінаціях: «Відбірна збірна", "Сама класна класна", "Творець року", "Юний Цезар", "Олімпійська надія", "Принц і принцеса балу ".

Після концерту випускники пройдуть через Микільську вежу на Червону площу, де запланована ще одна концертна програма. Опівночі в Гостиному дворі для випускників розпочнеться масштабна дискотека, яка триватиме до 06.00 ранку.

Випускний бал в Державному Кремлівському палаці проводиться щорічно з 2001 року. Свято відвідують близько 6 тисяч школярів з різних регіонів Росії.

Нагадаємо, головний випускний столиці пройде також 20 червня в парку Горького. Очікується, що захід відвідають близько 20 тисяч осіб. Свято розпочнеться о 21 годині. Випускників зустрінуть актори сюрреалістичного театру Studio Festi. По алеях всіх бажаючих будуть катати велокарети. На майданчику "Капсула часу" вчорашні школярі зможуть відправити послання самим собі в 2034 рік. Кульмінацією свята стане інтерактивне дійство "Прогулянка по хмарах". Воно розпочнеться опівночі на Пушкінській набережній і буде присвячено темі польотів, подорожей і космосу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online