Вести.Ru: Прогнози на рік Півня: від політолога до астролога

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Щорічно експерти, політики та екстрасенси розповідають нам про те, чого чекати в новому році. Не виключенням став та 2017 років рік Вогненного Півня. На щастя, багато хто з прогнозів - оптимістичні . Рік може виявитися для людства одним з найцікавіших в історії. Вести.Ru зібрали для своїх читачів найпопулярніші прогнози і передбачення на 2017 рік. Згідно зі східним календарем, Півень вступає в свої права 28 січня.

бідність відступає

За даними Oxfam International, в руках восьми жителів Землі сконцентровані багатства рівні грошей, якими володіє половина населення планети - 3,6 мільярда чоловік. При цьому дослідження Світового банку свідчать про те, що щодня число вкрай бідних людей скорочується приблизно на 250 тисяч осіб, колумніст газети New York Times Ніколас Крістов.

"На початку 80-х понад 40 відсотків людства жили в умовах крайньої міри бідності. Зараз - менше 10 відсотків. До 2030 року, схоже, буде всього 3 або 4 відсотки", - припускає він.

Також людство досягло великого прогресу в тому, що стосується захисту прав жінок, зниження рівня неписьменності і в медичних питаннях. Автор New York Times нагадує, що кожен день 18 тисяч дітей, які в минулому померли б від примітивних хвороб, залишаться в живих; ще 300 тисяч чоловік отримають електрику і 250 тисяч виберуться з крайньої бідності. У 2017 році ці успіхи і досягнення будуть тільки зміцнюватися.

дорога нафта

За прогнозом міністра енергетики РФ Олександра Новака, в 2017 році ціни на нафту можуть вирости до 55-60 доларів за барель. За його словами, така ціна є комфортною як для споживачів, так і покупців нафти. За прогнозом міністра енергетики РФ Олександра Новака, в 2017 році ціни на нафту можуть вирости до 55-60 доларів за барель

Раніше Росія і ОПЕК домовилися знизити видобуток нафти в першому півріччі 2017 року. Рішення було прийнято для стабілізації нафтового ринку. За планом скорочення починається в січні. Відразу після прийняття цього рішення вартість нафти зросла з 46-48 доларів за барель до 55 доларів.

інша Європа

У червні 2016 року було прийнято історичне рішення про вихід Великобританії з ЄС. Сам Brexit запланований на весну 2017 року. Волевиявлення британців створило прецедент і для інших європейських країн, які стикаються з низкою проблем через членство в ЄС.

Так один з кандидатів на пост президента Франції Марін Ле Пен обіцяє влаштувати референдум по Frexit - виходу Франції з Євросоюзу. Напередодні лідер "Національного фронту" заявила, що ЄС мертвий, але ще не знає про це.

"Він (Європейський союз - прим.ред.) Провалився у всіх сферах", - сказала політик.

На майбутніх в 2017 році виборах президента Франції експерти прогнозують вихід у другий тур Франсуа Фійона і Марін Ле Пен. Правда, більшість з них впевнені, що в цьому протистоянні Фійон візьме гору над Ле Пен.

Покинути Євросоюз може і Чехія. У 2016 році президент країни Мілош Земан сказав, що громадяни його країни повинні мати право висловитися з приводу членства в ЄС і НАТО. Крім того, економічні експерти не виключають відмови від прив'язки національної валюти Чехії до євро. Можливо, ці факти є першими ознаками того, що Чехія незабаром стане в чергу з охочих покинути Євросоюз.

Тим часом, в 2017 році Німеччини мають відбутися вибори до німецького парламенту. В країні через політику відкритих дверей, підтримуваної протягом довгих років, назріло міграційний криза. Німецьке товариство в більшості схильне асоціювати посилилися проблеми з політикою канцлера Ангели Меркель (ХДС). Яким буде підсумок виборів і як буде вирішуватися мігрантська питання - поки неясно.

Кіберпрогноз

У кіберпросторі в 2017 році користувачі можуть зіткнутися з такою проблемою, як публікація крадених даних для маніпуляцій громадською думкою. Також може загостритися дискусія з питань конфіденційності в Інтернеті. Про це розповіли експерти "Лабораторії Касперського" . У кіберпросторі в 2017 році користувачі можуть зіткнутися з такою проблемою, як публікація крадених даних для маніпуляцій громадською думкою

За словами фахівців, в цьому році може також зміститися фокус атак з банків на інші фінансові інститути. В цілому, різні держструктури з усього світу продовжать зазнавати хакерських атак.

Катаклізми, бізнес і політика

У 2017 році закінчиться період спаду, зміцниться рубль. Про це РІА Новини розповів астролог Олександр Зараєв.

"Рік Півня для Росії - сприятливий час, тим більше, що Юпітер в знаку Терези буде посилювати енергію Росії як країни Водолія, теж повітряного (знака - прим.ред.)", - сказав він.

Астролог вважає, що на початку року будуть зроблені успішні спроби щодо зміцнення відносин між РФ і США, але цей план не вдасться здійснити повністю через проблеми, які виникнуть у Дональда Трампа восени 2017 року. Зараев зазначив, що у 45-ого президента США не будуть складатися відносини з конгресом і суспільством.

"Є ймовірність того, що його реформи та політика багатьом не сподобаються, велика ймовірність імпічменту або впливу на Трампа", - додав він.

Зараев зазначив, що до середини квітня можливі проблеми на Близькому Сході: в Єгипті, Ізраїлі, Ірані, Іраку, так як в рік Півня існує тенденція до зміни лідерів. У другій половині 2017 року урядах різних країн будуть набирати силу опозиційні течії.

Говорячи про природні явища, астролог підкреслив, що в 2017 році в світі відбуватимуться глобальні катаклізми і серйозні катастрофи. Особливо несприятливим буде період з середини січня до середини лютого, з середини березня до середини квітня і з кінця липня до 15 серпня. Говорячи про природні явища, астролог підкреслив, що в 2017 році в світі відбуватимуться глобальні катаклізми і серйозні катастрофи

Свій прогноз Вестям.Ru на 2017 рік зробив і "політичний оракул" - відомий своїми точними прогнозами лідер ЛДПР Володимир Жириновський . На його думку, канцлера Німеччини Ангелу Меркель чекають не найкращі часи: їй він передрікає крах, а ось в цілому для Росії Жириновський вважає, що 2017 рік "буде блискучий".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online