Електроміостимулятори 4 канальний ЕСМА 12.08 Ассоль

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Телефон по Росії: 8 (800) 555-1994 Москва: + 7 (495) 646-58-39 Телефон по Росії: 8 (800) 555-1994 Москва: + 7 (495) 646-58-39   Новинка, ЕСМА 12

Новинка, ЕСМА 12.08 АССОЛЬ - професійний високоефективний міостимулятор для домашнього застосування, за унікально низькою ціною. Тепер це реальність, разом з ЕСМА!

Миостимулятор розпорядженні необхідним переліком професійних процедур: електроліполіз, лімфодренаж, міостимуляція, що дозволяє ефективно впливати на будь-які групи м'язи, обличчя і тіла. Тепер проводити лікування целюліту, корекцію фігури, зміцнювати мускулатуру і лікувати широкий перелік захворювань і травм стало можливим і в домашніх умовах, за ціною нижче, ніж один курс процедур в салоні!
Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс - ще одна незаперечна перевага АССОЛЬ. На початкове освоєння йде не більше години. А навчальний відео курс, схеми накладення електродів, методики, що входять в комплект поставки, дадуть відповідь на питання, що залишилися і дозволять отримати безцінний досвід.

Апарат має 4 незалежних канали. Контактна система дозволяє підключати до 8 електродів з струмопровідного силікону для тіла, або до 8 електродів з липким гелієвим шаром для особи.

Вартість апарату рівнозначна вартості проходження одного курсу косметологічних процедур в медичному центрі початкового цінового діапазону.

Залиште відгук про цей товар першим!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online