Втратила руки на зйомках "Обителі зла" каскадерка вимагає величезну компенсацію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Змінити розмір тексту: AA

Каскадер Олівія Джексон, яка позбулася руки, замінюючи актрису Мілу Йовович на зйомках чергової частини фільму "Обитель зла", зажадала 2,7 млн ​​компенсації за завдану їй шкоду.

У 2015 році дівчина повинна була знятися в 10-секундному епізоді, що демонструє як героїня їде на мотоциклі на величезній швидкості. У певний момент оператори повинні були підняти камеру над її головою, але чомусь не встигли цього зробити - в результаті дублерша в'їхала прямо в неї.

Змінити розмір тексту: AA   Каскадер Олівія Джексон, яка позбулася руки, замінюючи актрису Мілу Йовович на зйомках чергової частини фільму Обитель зла, зажадала 2,7 млн ​​компенсації за завдану їй шкоду

Дівчина отримала серйозні травми

Травми були настільки серйозними, що Олівія 17 днів провела в комі. У неї була не тільки відірвана рука, а й поламані ребра, стерта частина особи, розірвана артерія і пошкоджена голова. Дівчина досі мучиться від болю.

Каскадер звинувачує у трагедії операторів

Після тривалої реабілітації 37-річна каскадерка вирішила подати позов до знімальної групи і режисерові, зокрема. Вона впевнена, що винні оператори, які діяли занадто повільно. Займатися розглядом буде Верховний суд Гаутенг в ПАР, оскільки саме в цій країні і траплялася страшна трагедія, передає NYP .

Руку Олівії довелося ампутувати

сайт kp.ru писав про те, що в жовтні цього року сумний інцидент за участю каскадера стався також на зйомках фільму в Калузькій області, де чоловіка переїхав танк.

ДЖЕРЕЛО KP.RU

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online