Штаб Ахметова відкрив 4-й пункт видачі гуманітарної допомоги в Макіївці

Штаб Ахметова відкрив 4-й пункт видачі гуманітарної допомоги в Макіївці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні, 11 лютого, почав роботу четвертий пункт видачі доброчинної допомоги від Гуманітарної штабу Ріната Ахметова в Макіївці Донецької області. Він розташований в Радянському районі міста. Городяни неодноразово зверталися в Штаб з проханням відкрити пункт видачі в цьому районі.

Новий пункт буде працювати за адресою: м.Макіївка, вул. Гаврилова 5, ДК ім. Воровського.

Графік роботи: з 9:00 до 13:00, з понеділка по п'ятницю.

Допомога в новому пункті видачі можуть отримати жителі Макіївки, які мають прописку в Радянському районі. Повідомляємо, що з цього дня видача благодійної допомоги для них в ДС «Дружба» припиняється.

П'ятим пунктом видачі гуманітарної допомоги від Штабу Ахметова в Макіївці залишається ДС «Дружба». У ньому будуть обслуговуватися мешканці Червоногвардійського району міста.

Зверніть увагу, жителі Радянського і Червоногвардійського районів, які вже отримали талони на первинне отримання допомоги, можуть забрати набори в новому пункті (для Радянського району) і ДС «Дружба» (для Червоногвардійського району) за наступним графіком:

Місяць в талоні

дати видачі

лютий

11-13 лютого

Березень

16-20 лютого

квітень

23-27 лютого

травень

26 березня

Жителі Радянського району, які мають талони на повторне отримання допомоги, тобто вже отримували допомогу у ПС «Дружба», можуть отримати набори в ту дату, яка вказана в їх талоні на повторне отримання в новому пункті в Радянському районі.

Гуманітарну допомогу від Штабу Ахметова можуть отримати найбільш незахищені категорії громадян згідно із затвердженими критеріями Штабу:

  • Люди з I і II групою інвалідності.
  • Матері-одиначки з дітьми до 18 років включно (в тому числі вдови / вдівці з дітьми до 18 років включно).
  • Багатодітні сім'ї (кількість дітей, в яких дорівнює або більше 3, вік всіх дітей до 18 років).
  • Пенсіонери старше 65 років.
  • Сім'ї, які виховують дітей-інвалідів.
  • Сім'ї, які виховують прийомних-дітей, дітей сиріт, дітей, батьки яких позбавлені батьківських прав.
  • Інваліди, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій в Афганістані або інших місцях проведення бойових дій.
  • Люди, які стоять на обліку в районних управліннях праці та соціального захисту - малозабезпечені (дохід нижче прожиткового мінімуму).
  • Вагітні жінки на всіх термінах вагітності, які перебувають на обліку в установленому порядку.
  • Діти-сироти до 23 років.

Також в новому пункті в Радянському районі отримуватимуть дитячі набори для дітей до 2-х років мами пільгових категорій згідно з критеріями Штабу (див. Вище). Всі інші батьки продовжують отримувати дитячі набори на стадіоні «Донбас Арена» (Радянський район) та в льодовій арені «Дружба» (Червоногвардейсій район).

Нагадаємо, в січні-лютому Гуманітарний штаб відкрив чотири пункти видачі доброчинної допомоги в Кіровському, Ценральная-міському, Гірницькому і Радянському районах Макіївки. П'ятим пунктом видачі допомоги для жителів Червоногвардійського району залишився ДС «Дружба». Штаб планує роздавати мирним жителям Макіївки 50 000 продуктових наборів на місяць.

Інформацію про роботу пунктів видачі гуманітарної допомоги від Штабу Ріната Ахметова можна отримати за телефоном гарячої лінії Штабу 0 800 509 001 або електронною поштою [email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online