Колесніков і брат Ахметова платять найбільше

  1. АВТОРИ:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

14 жовтня 2008, 21:20 Переглядів: 14 жовтня 2008, 21:20 Переглядів:   Борис Колесніков;  фото Сегодня

Борис Колесніков; фото "Сегодня".

Згідно з даними за 2007 рік найбільше податків заплатив народний депутат від Партії Регіонів, власник кондитерської компанії "Конті" Борис Колесніков. У минулому році він заробив 38 млн. 373 тис. 968 гривень 71 копійку, і з цієї суми заплатив в регіональний бюджет 5 млн. 345 тис. 794 гривень.

В першу п'ятірку самих солідних платників податків також увійшла Умат аліловий - власниця ринку "Аквілон", дружина відомого донецького бізнесмена (співвласника мережі супермаркетів "Обжора") і депутата від Партії Регіонів Нуріслама Аркалаева (пані аліловий заплатила в казну - 1 млн. 97 тис. 762 грн. 72 копійки). На третьому місці бізнесмен, народний депутат від Партії Регіонів Юрій Чертков (1 млн. 85 тис. 13 грн. 67 копійок); на четвертому - ще один нардеп від ПР Сергій Кий (1 млн. 74 тис. 217 грн. 36 копійок); на п'ятому брат Ріната Ахметова Ігор Ахметов (1 млн. 61 тисяч 70 грн. 71 копійка). Таких, найбільш великих і свідомих платників, податківці обіцяють нагородити грамотами та пам'ятними знаками.

Цікаво, що за підсумками 2006 року найбільшу суму податків до бюджету заплатив народний депутат від Партії Регіонів і президент і основний акціонер компанії SCM Ринат Ахметов. Але в новому в списку його немає. Як заявив гендиректор SCM Олег Попов, причина в тому, що в минулому році Ринат Леонідович прийняв рішення не отримувати дивіденди з прибутку своїх компаній, а направити її в повному обсязі на розвиток підприємств і створення нових робочих місць, що, в свою чергу, призвело до зростання податкових надходжень від SCM і належать цій компанії структур.

До слова, серед юросіб в Донецькій області перше місце займає саме компанія SCM. Вона заплатила в бюджет - 553 млн. 70 тис. 200 грн.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Колесніков і брат Ахметова платять більше всіх". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОРИ:

Мащенко Андрій, Руденко Євген

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online