Гороскоп на квітень 2018 Козеріг

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хоча в квітні 2018 року Фортуна приготувала вам чимало пасток і випробувань. Цей місяць, в цілому, пройде для представників знака Козеріг досить успішно. Гороскоп обіцяє, що вони подолають всі труднощі, проявлять певну спритність і зуміють вийти переможцями. Особливо, якщо будуть прислухатися до голосу своєї інтуїції.

Основні завдання місяця знака Козеріг

Сонце переміщається у Козерогів в 4 будинок гороскопу - область сімейних цінностей і традицій. У цьому місяці вам доведеться чимало часу присвятити своїм рідним, можливо, їм буде потрібно ваша допомога і авторитетну думку. Деяким Козерогам доведеться покласти на себе обов'язки не тільки глави сім'ї, а й усього свого роду. Багато представників цього знака будуть постійно думати про своє минуле, повертатися думками до і місцях, де вони провели дитинство і юність. На жаль, все це вже не повернути, потрібно вчасно повертатися в реальність, поки життя не змусила вас до цього якимось іншим способом. На щастя, за гороскопом Козерога квітень 2018 року вдалим у професійній області. На роботі все буде обстоять досить гладко, тому зараз ви можете без перешкод присвятити себе вирішенню різних побутових проблем, яких в квітні виявиться значно більше, ніж ви очікуєте. Одиноким Козерогам пора вже відмовитися від своїх завищених вимог і відповісти на почуття знаходиться поруч з ними гідного і порядну людину. Тим, хто перебуває у відносинах, гороскоп рекомендує вступати в законний шлюб. А сімейним парам потрібно внести в своє життя трохи патріархального укладу.

Гороскоп на квітень 2018 Козеріг: навчання, бізнес і контакти

Меркурій в квітні 2018 року буде перебувати також у 4 будинку вашого особистого гороскопа. Однак у першій половині місяця він виявиться регресивним. У цей період можна чекати якихось значних змін в вашому домі чи ж вам належить непроста поїздка по сімейних справах. Деякі Козероги, на думку гороскопу, на початку квітня 2018 займатися пошуком і обміном житла і зазнавати труднощів з підбором відповідних варіантів. У другій половині місяця ви можете переїхати на нову квартиру або нове місце проживання. У вашій професійній області зараз настає період затишшя. Але це й на краще - не можна думати весь час про кар'єру і про професійні успіхи, ваш будинок теж вимагає вашої уваги.

Любов і гроші знака Козеріг у квітні 2018

Гороскоп обіцяє, що вашій фінансовій сфері все буде обстоять благополучно. Зараз ви можете дозволити собі зайнятися облаштуванням будинку і побуту і, ймовірно, подумати про новому літньому гардеробі. Однак якщо ви не будете стежити за тим, щоб ваші витрати відповідали вашим доходам, то вже до кінця квітня 2018 вам доведеться шукати підробіток або якийсь інший джерело грошових коштів. Венера в квітні 2018 року переходить в 5 будинок вашого зодіакального кола - область задоволення, розваг, ігор, сексу і дітей. У цьому місяці багато Козероги перестануть шукати якийсь недосяжний ідеал і почнуть отримувати задоволення від самого процесу флірту, залицянь, побачень і наступних за ними відносин. Як прогнозує гороскоп на квітень 2018, Козеріг не повинен впадати в крайності. Легковагі романи на одну ніч не подарують вам надійного супутника життя. Тим часом, поруч з вами вже є людина, яка ідеально підходить для цієї ролі. Ті представники знака, які вже знаходяться в стосунках, можуть перейти до етапу спільного проживання. А сімейним Козерогам доведеться повністю присвятити себе облаштування будинку і іншим побутовим клопотам.

Гороскоп на квітень 2018 Козеріг: активність і здоров'я

Марс продовжує перебувати в 1 будинку вашого гороскопа - області особистості людини. У вільний від побутових проблем час в квітні 2018 ви можете зайнятися вдосконаленням свого зовнішнього вигляду, тим більше що вже не за горами літо і відпустку. Фізичні вправи допоможуть повернути хорошу форму, а походи по магазинах - оновити гардероб. Гороскоп Козерога на квітень 2018 року передбачає і обіцяє, що проблем зі здоров'ям можна не чекати, ось тільки вам слід подумати про якість і кількість споживаної їжі. Здорове харчування допоможе вирішити проблеми з травленням і позбутися від зайвих кілограмів. Також не забувайте про необхідність повноцінного 8-мічасового сну.

Нумерологический гороскоп для числа дня - 11

В цей день слід уважно ставитися до сигналів долі. Вийде уникнути багатьох проблем згодом.

11 числа можна зіткнутися з бажанням проявляти емоції. Вам захочеться висловити оточуючим своє справжнє ставлення. Пам'ятайте, що зайва відвертість може привести до руйнування відносин.

Слід проявити особливу співчуття і співчуття до оточуючих і близьким людям. Не потрібно намагатися змінити людину поруч. Відносини стоять вкладених в них інвестицій.

У професійній діяльності будуть спостерігатися складності. Дізнатися докладніше >>>

11 червня 2019

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online