Купити офшор в Англії | Реєстрація офшорних компаній в Англії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Англійське і шотландське офшори з обмеженою відповідальністю являє собою альтернативу використанню англійської акціонерної компанії Англійське і шотландське офшори з обмеженою відповідальністю являє собою альтернативу використанню англійської акціонерної компанії. Основні відмінності між ними полягають в організаційній гнучкості партнерств і оподаткування. В іншому партнерство має ті ж риси, що і акціонерна компанія.
Якщо купити Офшор в Англії або Шотландії, він може бути заснований двома партнерами (фізичними або юридичними особами).

Англія (England) і Шотландія (Scotland) - юрисдикція, приваблива для іноземного підприємця в першу чергу своїм статусом податкової європейської НЕ офшорної компанії.

Відповідальність партнерів обмежена розміром внеску в капітал партнерства. Партнерство є самостійною юридичною особою. Вклади учасників партнерства в його капітал є власністю партнерства. Розмір внеску партнерів встановлюється в їх угоді - основному установчому документі партнерства.

За умови, що офшор в Англії і в Шотландії веде господарську діяльність виключно за межами Великобританії і самі партнери не проживають на її території, партнерство звільняється від сплати податків в Великобританії. Його прибуток не обкладається податками. У той же час дохід від діяльності в партнерстві, отриманий кожним партнером, підлягає оподаткуванню в країні реєстрації партнера (партнер - юридична особа) або проживання (партнер - фізична особа).

З метою оптимізації оподаткування, партнерства часто реєструються на фізичних або юридичних осіб - резидентів офшорних зон. В даному випадку партнерство не підлягає оподаткуванню на рівні партнерів і набуває властивостей класичного офшору. Незважаючи на часте відсутність оподаткування, партнерство з обмеженою відповідальністю зобов'язане вести бухгалтерію і щорічно здавати фінансовий звіт.

Важливо розуміти, що англійські партнерства повинні оплачувати щорічне продовження (куди входить адміністрування, оренда юридичної адреси, номінальний сервіс, подача річного звіту) до закінчення року з моменту реєстрації компанії.

Для подачі фінансового звіту відводиться обмежений час після закінчення звітного періоду, за несвоєчасну подачу накладаються зростаючі з часом прострочення штрафи з подальшим примусовим виключенням компанії з регістра.

В наявності завжди є готові офшори в Великобританії .

Вартість готового офшору (зареєстрованого в Англії чи Шотландії) з урахуванням номінального сервісу - 1600 дол.

Отримати безкоштовну консультацію

Поділитися:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online