Вбивця Андрія Кадетова звільнився з МНС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 3 березня, «Татар-інформ»). Сьогодні всі ЗМІ «підірвала» новина про затримання підозрюваного у вбивстві екс-зірки "Дому-2» Андрія Кадетова . (Казань, 3 березня, «Татар-інформ») Хлопця зарізали біля свого під'їзду 24 грудня 2010 року, коли він гуляв з собакою.
Міліціонери нарахували на тілі загиблого 14 ножових поранень. На думку експертів, виходячи з кількості нанесених поранень, нападник небудь відчував до Андрія Кадетова сильну неприязнь, або знаходився в неосудному стані.
За підозрою в скоєнні злочину був затриманий знайомий якоїсь Олександри - дівчата, що звинувачувала в минулому році Кадетова в згвалтуванні. Молода людина, 22-річний Юрій Жидков, був лейтенантом МНС. Він зізнався у скоєному злочині, за його словами, вбивство сталося на грунті помсти. Таким чином Жидков «розквитався» за зганьблену честь дівчини.
"КП" вдалося з'ясувати, що затриманий тиждень тому звільнився зі служби і на даний момент вже не є співробітником МНС. Тому відповідати за «таку людину» у відомстві не мають наміру.
«Він випускник минулого року, влаштувався до нас недавно, - розповіла прес-секретар ГУ МНС по Петербургу Тетяна Скригонюк. - Однак пропрацював лише три місяці. Статтю звільнення я точно не знаю, але, швидше за все, він пішов за власним бажанням ». Наказ про звільнення Жидкова підписаний 24 лютого 2011 року.
Нагадаємо, Андрій Кадетів брав участь в телешоу «Дом-2» з 30 квітня 2010 року. Покинув молода людина передачу в листопаді, оскільки відкрилася правда про існування у нього в реальності дружини, що заборонено за умовами шоу.
Вбивство Андрія Кадетова - не перший кримінальний інцидент, пов'язаний з телепроектом «Дом-2». В кінці серпня 2008 року була убита екс-учасниця "Дому-2» Оксана Аплекаєва . 26 січня 2010 року в Москві була затримано за торгівлю людьми 21-річна Айгюн Азізова , Яка брала участь «Домі-2». У червні за крадіжку був засуджений на три роки колонії Олексій Адеев , Раніше вже мав тюремний термін.
Розкрито звіряче вбивство екс-учасника "Дому-2» Андрія Кадетова (фото)
Торі Карасьова з «Дому-2» вимагає в суді 3 млн. За піцу (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online