Топографічна карта Алтайського Гірничого округу, 1864 р

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Назва: Топографічна карта Алтайського Гірничого округу

Назва: Топографічна карта Алтайського Гірничого округу

Автор: Інженер полковник межового корпусу Ф. Мейн. Рік видання: 1 868 Масштаб:
10 верст в дюймі Кількість листів: 30 Формат: JPEG

Топографічна карта Алтайського Гірничого округу складена інженером полковником межового корпусу Ф. Мейном 1864 році. Карта складена в масштабі 10 верст в дюймі. Карта складається з 30 аркушів об'єднаних загальною рамкою. Перелік використовуваних на карті умовних позначень відсутня.

Топографічна карта Алтайського Гірничого округу була видана в картографічному закладі А. Ільїна в 1868 році. Варто відзначить, що картографічне заклад А. Ільїна - це перший спеціалізований картографічне підприємство в Росії. Крім представленої карти в ньому були видані численні фундаментальні атласи світу і Росії, тематичні карти, навчальні карти і атласи.

Алтайський гірський округ - велика адміністративно-територіальна структура, яка займала більшу територію на півдні Західного Сибіру в 1834-1896 роках. Округ розташовувався в межах нині існуючих адміністративних одиниць Росії (Алтайський край, Новосибірська, Кемеровська, Томська області, Республіки Алтай і Хакасія) і Східно-Казахстанської області Республіки Казахстан.

Алтайський гірський округ належав до розряду відомчих територіальних утворень (Кабінет Його імператорської Величності) і входив до складу більших адміністративних одиниць Сибіру.

Збірний лист топографічної карти Алтайського Гірничого округу:

Збірний лист топографічної карти Алтайського Гірничого округу:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online