У Броварах підходить до завершення будівництво ЖК «Лісовий квартал»

  1. В якій саме частині Броварів розташований РК «Лісовий квартал»?
  2. Скільки коштує житло в Броварах?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У липні 2018 го року забудовник ЖК комфорт-класу в Броварах під назвою «Лісовий квартал» оголосив про старт продажів квартир в фінальному дванадцятому домі У липні 2018 го року забудовник ЖК комфорт-класу в Броварах під назвою «Лісовий квартал» оголосив про старт продажів квартир в фінальному дванадцятому домі. Зведення останнього будівлі почалося зовсім недавно, але відгуки місцевих жителів і звіти на сайті комплексу говорять про те, що будівельні роботи тут просуваються досить активно. Так що вже зовсім скоро один з найвідоміших і масштабних проектів в Броварах буде повністю побудований. Пропонуємо згадати, як змінювався мікрорайон, в якому розташований РК «Лісовий квартал» на протязі п'яти років будівництва (а він, як стверджують на форумах місцеві жителі, помітно змінився на краще).

В якій саме частині Броварів розташований РК «Лісовий квартал»?

За відгуками перших покупців квартир, перетин Київської вулиці і вулиці В'ячеслава Чорновола, де і розташований житловий комплекс, - це зелений мікрорайон, зручний для життя. У цій частині міста знаходиться сосновий бір і міський парк (забудовник ушляхетнив його до невпізнання, облаштувавши зони відпочинку для дорослих і дітей). Сьогодні, разом з новими багатоповерхівками, тут з'явилися нові дороги і прогулянкові алеї, вуличне освітлення і лавки для місцевих жителів, дитячі та спортивні майданчики, а також величезна кількість зелених насаджень. В цілому, комплекс відмінно доповнює архітектуру мікрорайону.

По суті, ЖК розташований в самому серці Броварів, так що всі потрібні для життя соціальні та побутові об'єкти знаходяться у мешканців «Лісового кварталу» під рукою. Втім, як стверджують форуми нерухомості, житловий комплекс відрізняється і власною інфраструктурою: за ці роки на нижніх поверхах з'явилися і продовжують відкриватися магазини, кафе, аптеки, салони краси та інші заклади. А пару років тому забудовник закінчив будівництво і ремонт нового дитячого садка «Казка», що розташувався прямо на території комплексу, і передав садок на баланс міста Бровари. Подія стала справжньою радістю для молодих батьків з «Лісового кварталу», адже, коли дитячий сад знаходиться в двох хвилинах від будинку, цього просто немає ціни.

За відгуками жителів комплексу, які переїхали сюди з Києва, навколишнє «Лісовий квартал» інфраструктура нічим не відрізняється від столичної. Все необхідне знаходиться під рукою, а, якщо і потрібно кудись поїхати у справах, то біля комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту. У власників власного автомобіля є можливість залишити його на паркінгу.

Скільки коштує житло в Броварах?

Квартири ЖК «Лісовий квартал» відносяться до класу «комфорт». Вивчивши ціни на нерухомість в Києві та передмісті, приходиш до висновку: за рівну суму в місті-супутнику можна купити більш якісне житло, ніж в столиці. На форумах досвідчені інвестори та експерти ринку серед бюджетних варіантів все-таки радять робити вибір на користь нерухомості комфорт-класу. На практиці це означає, що квартира знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв'язкою, а при будівництві використовувалися якісні матеріали та сучасні технології.

Вартість квартир варто уточнити у відділі продажів (він є і в Києві, і в Броварах). Менеджери щодня готові проконсультувати інвесторів з будь-яких питань щодо купівлі житлової та комерційної нерухомості в «Лісовому кварталі», розповісти про актуальні ціни, умови оплати і діючі акції. У своїх відгуках жителі комплексу часто пишуть про гнучкій системі розстрочок. Багато інформації є на сайті комплексу: http://l-kvartal.com.ua/ .

Забудовник «Лісового кварталу» поставив перед собою завдання довести, що Бровари - це відмінний район для життя, і тут повинна бути гідна і доступна нерухомість комфорт-класу. За більш ніж п'ять років йому це повністю вдалося: інвестори шикуються в чергу за покупкою квартир в готових і поки споруджуваних будинках, а новоспечені мешканці насолоджуються новим якістю життя в спокійному та мальовничому місті, де все необхідне знаходиться в двох кроках.

В якій саме частині Броварів розташований РК «Лісовий квартал»?
Скільки коштує житло в Броварах?
В якій саме частині Броварів розташований РК «Лісовий квартал»?
Скільки коштує житло в Броварах?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online