Затишне гніздечко Лейли Алієвої в підмосковному сосновому лісі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ні для кого не секрет, що в родині азербайджанського президента Ільхама Алієва люблять гарні будинки Ні для кого не секрет, що в родині азербайджанського президента Ільхама Алієва люблять гарні будинки.

Наприклад, в Лондоні є особняк вартістю 25 мільйонів доларів, а в Дубаї нерухомості було куплено на 75 мільйонів доларів. Мільйонні інвестиції робилися і в чеському курортному місті Карлові Вари .

Тому, коли старша президентська дочка Лейла Алієва в 2006 році вийшла заміж за зірку поп-естради, російсько-азербайджанського співака і бізнесмена Еміна Агаларова, їй, природно, знадобилося відповідне житло неподалік від Москви. У підсумку вона придбала власність в котеджному селищі «Сади Майєндорф» - маловідомому, але суперелітному і невсипно місці, що охороняється, де влаштувалися надбагатих, відомі, а також скандальні особистості. До речі, президент Росії Володимир Путін живе зовсім поруч.

Однак не думайте, що ви зможете підійти і поглянути на затишний куточок Лейли Алієвої: журналісту OCCRP так і не вдалося проникнути за головні ворота надійно захищеного від сторонніх очей селища.

ЧИТАЙТЕ ДАЛІ ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online