Всесвітній протест проти засудження Анара Мамедлі, члена правління EPDE - відкритий лист GNDEM президенту Алієву

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Берлін, 18 червня 2014

EPDE і інші члени Глобальної мережі національних спостерігачів за виборами (GNDEM) направили лист президенту Азербайджану Ільхаму Алієву, висловлюючи глибоке занепокоєння з приводу вироку Анар Мамедлі, голові Центру моніторингу виборів і навчання демократії (EMDS) і члену правління EPDE. Він був засуджений до 5,5 років позбавлення волі 26 травня 2014 року в Бакинському суді по тяжких злочинах. Проходячи по тій самій справі, його заступник Башир Сулейманли, був засуджений до 3,5 років, а Ельнур Мамедов, голова партнерської НУО Громадське об'єднання міжнародного співробітництва добровольців був засуджений на той самий строк умовно з випробувальним періодом протягом 2 років.

GNDEM і її членська організація EMDS розглядають вирок як політично мотивований, необгрунтований і несправедливий, і вимагають негайної відміни вироку і виправдання несправедливо засуджених Анара Мамедлі, Башира Сулейманли і Ельнура Мамедова.

З текстом відкритого листа Ільхаму Алієву Ви можете ознайомитися тут (англійською) PDF

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online