Екс-дружина Валерія Меладзе висловилася про його зраду і Альбіною Джанабаєвою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ірина Меладзе з дочками

Фото: Instagram

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина вперше розповіла про зраду свого екс-чоловіка, який пішов до екс-солістці "ВІА Гри" Альбіною Джанабаєвою. За її словами, їй захотілося поставити риску в цій історії.

"У цьому році буде 10 років історії, яка сталася в моєму житті. Настав момент, коли мені захотілося підвести риску. Хочеться поставити крапку і, як ящірці, скинути" хвіст ", який заважає в момент зміни життя і рухатися вперед", - сказала Ірина. За її словами, вона завжди любила і поважала чоловіка. Однак в якийсь момент Валерій змінився. Спершу Ірина подумала, що, можливо, це криза середнього віку або будь-яка інша причина.

Про зраду вона дізналася в 2006 році на музичній премії. Там Меладзе виконав пісню "Дивись, як я без тебе навчився жити", що викликало подив у Ірини: вдома вона запитала у нього "Що це було?". "Він розповів, що у нього є стосунки на стороні, навіть є дитина. На питання" Хто? "Він нічого не відповів. Але це була справа 20 хвилин, щоб з'ясувати, хто ...", - сказала Ірина в програмі "Нові російські сенсації "на НТВ.

Вона відразу згадала нову учасницю групи Альбіну Джанабаєву, а також її дивне ставлення до неї. "Я бачила, що у неї очі бігають, вона моргає багато, і я не зовсім розуміла причину такої поведінки. Вона завмирає, коли я підходжу", - згадує Ірина.

У той же Ірина розкритикувала появу Джанабаєвої в групі. "На неї без сліз дивитися було важко. Я теж не розуміла, як і всі жінки, яким чином вона взагалі туди потрапила. Вона не вписувалася в формат, ні за якими критеріями ... Особливих голосових обдарувань у неї не було", - сказала Ірина.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерела: НТВ , Дни.ру Там Меладзе виконав пісню "Дивись, як я без тебе навчився жити", що викликало подив у Ірини: вдома вона запитала у нього "Що це було?
На питання" Хто?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online