Альбіна Джанабаєва йде з "ВІА Гри"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Альбіна Джанабаєва (фото Анатолія МЕЛІХОВА)

Співачку замінять учасницею української «Фабрики зірок»

Альбіна Джанабаєва вирішила піти з групи «ВІА Гра», учасницею якої була шість років. Останній виступ співачки в складі популярного колективу відбудеться 27-го березня в «Крокус Сіті Холі» на концерті в честь десятиліття групи.

В інтерв'ю одному з українських телеканалів артистка підтвердила інформацію про свій відхід з групи, пише paparazzi.ru . Джанабаєва збирається зайнятися сольною кар'єрою. Крім цього, вона хоче знятися в кіно і створити свою лінію одягу. З чуток, заміну Альбіні вже знайшли. Нібито, замість неї в групі буде виступати учасниця української «Фабрики зірок-3» Тетяна Воржева. Нову солістку збираються представити публіці на ювілейному концерті. Вона стане вже 13-й співачкою, яка прийшла в групу з моменту її створення. Очікується, що на 10-річчі колективу виступлять колишні солістки: Віра Брежнєва, Альона Вінницька, Світлана Лобода та ін.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online