Ураган "Сенді" затопив чверть метро Нью-Йорка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Обрушився тільки вчора "Сенді" вже встиг серйозно поураганили в США. Затоплено чверть метрополітену Нью-Йорка, а в Twitter з'явилося лякаюче фото, на якому видно, як по одній із затоплених вулиць у житловому кварталі пливе акула. Більш того, "Франкеншторм" забрав життя 13 людей. Збиток від урагану для економіки США може скласти 10-20 мільярдів доларів, пише РБК . Обрушився тільки вчора Сенді вже встиг серйозно поураганили в США

Джерело: vesti.ru

Читайте: Найсильніший ураган забрав 10 життів в США .

"Системі метро Нью-Йорка 108 років, але вона ще ніколи не стикалася з настільки руйнівною катастрофою, яка обрушилася на нас минулої ночі. Ураган" Сенді "занурив в хаос всю нашу транспортну систему, в кожному муніципалітеті і окрузі регіону. Він повалив дерева, залишив нас без електрики, затопив тунелі, залізничні та автобусні депо ", - йдеться в заяві Джозефа Лоти, голови правління компанії MTA, що управляє транспортом Нью-Йорка, Лонг-Айленда, низин Хадсон-Веллі і узбережжя Коннектикуту.

також: Налякані "Франкенштормом" американці забивають будинку .

Вода стоїть у тунелях 7 з 26 ліній нью-йоркської підземки. Затоплено 6 автобусних гаражів. Роботи по ліквідації наслідків урагану вже почалися. У MTA зараз оцінюють збитки, завдані стихією.

Жертвами урагану, за останніми даними, стали 13 осіб в штатах Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Пенсільванія, Північна Кароліна і Західна Вірджинія і в канадському місті Торонто. Ще кілька жителів були госпіталізовані. Всього в результаті стихії в країнах Карибського басейну і Північній Америці загинули близько 70 осіб, повідомляє " Російська газета ".

Дивіться ФОТО: Ураган "Сенді" забрав життя понад 20 осіб .

Через підвищення рівня води в океані на атомній електростанції "Ойстер Крик" в штаті Нью-Джерсі оголошена загроза. Якщо рівень води продовжить підвищуватися, можуть бути пошкоджені насоси, які дозволяють охолоджувати водою використане паливо, зазначає BBCRussian.com .

На одній з електропідстанцій Нью-Йорка, який знаходиться в епіцентрі урагану, стався вибух. Понад 5,5 мільйона американців залишилися без електрики.

Про головні події читайте в стрічці новин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online