Акредитація завершена!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Два будуються об'єкта від компанії "Континент" пройшли акредитацію за програмою "Іпотека для військових"

Підійшов до кінця перший осінній місяць і підведені підсумки по акредитації споруджуваних об'єктів від компанії "Континент" за програмою "Іпотека для військових" від банку ВТБ24.

За результатами проведеної роботи було винесено позитивне рішення про акредитацію в ФГКУ "Росвоеніпотека" споруджуваних об'єктів за адресами: вул. Еловая, д. 84/4 і вул. Еловая, д. 98 . Тепер продаж квартир в цих будинках доступна для військовослужбовців, які є учасниками цільової федеральної програми "Іпотека для військових".

Програма розрахована на військовослужбовців - учасників накопичувально-іпотечної системи (НІС). Програма дозволяє отримати житло без залучення власних коштів. Нерухомість і регіон ви вибираєте самі, а держава здійснює погашення вашого іпотечного кредиту. Крім того, ви практично не обмежені у виборі, адже банк збільшив максимально можливу суму кредиту!

За умовами програми від ВТБ 24:

  • кредит надається для покупки квартири на вторинному ринку житла або в новобудові, а також житлового будинку із земельною ділянкою;
  • валюта кредиту - рублі РФ;
  • початковий внесок - від 10% і від 30%;
  • процентні ставки - від 9,4%;
  • максимальна сума кредиту - до 2 400 000 руб.
  • термін кредиту - не пізніше досягнення позичальником віку 45 років на дату погашення кредиту;
  • страхування - тільки за ризиком втрати або пошкодження нерухомості, що купується.

термін кредиту - не пізніше досягнення позичальником віку 45 років на дату погашення кредиту;   страхування - тільки за ризиком втрати або пошкодження нерухомості, що купується

"Іпотека для військових" в банку ВТБ 24 - це мінімальні відсоткові ставки, максимальна сума кредиту, відсутність поручительства, відсутність витрат на оформлення угоди, так як вся взаємодія з ФГКУ "Росвоеніпотека" здійснює банк.

Але це ще не всі переваги:

Для клієнтів будівельної компанії «Континент» банк ВТБ 24 продовжив акцію «Іпотека за зниженими ставками». В період з 01.09.2014 по 30.11.2014 спеціально для споруджуваних об'єктів компанії Континент потенційним пайовикам надається додаткова знижка 0,5% за іпотечним кредитом в банку ВТБ 24.

А ще клієнти, які візьмуть військову іпотеку в ВТБ 24, отримують виняткові умови по споживчому кредитуванню - 16% річних (наприклад, на ремонт, техніку, меблі в нову квартиру).

Тепер з компанією «Континент» і банком ВТБ 24 придбати квартиру і зробити в ній все так, як вам хочеться, стало ще доступнішим.

Повернутися до анонсів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online