Електронна аудіокнига "Від хорошого до великого" Джим Коллінз

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Від хорошого до великого Від хорошого до великого   579 руб

579 руб.

В наявності

Скачайте прямо зараз електронну аудіокнигу Від хорошого до великого Джим Коллінз у книжковому інтернет-магазині «Москва». 3954805

правовласник: ТОВ "ЛітРес" мову тексту: російська код товару: 3954805 в продажу з: 24.01.2014 читець: Артем Степанов Анотація до аудіокнизі "Від хорошого до великого" Джим Коллінз:

Ця аудіокнига розповідає про те, як хороша компанія може стати великою. В її основу лягли результати масштабного аналізу розвитку найбільш успішних компаній-довгожителів (Gillette, Kimberly-Clark, Philip Morris, Wells Fargo і ін.), Що здійснили перехід від хороших показників до видатних: так, інвестиції, зроблені в ці компанії в 1965 році, збільшилися б до 2000 року в 471 раз.

Послідовне втілення в життя викладених тут ідей і концепцій, допоможе практично будь-якої організації кардинальним чином поліпшити свою діяльність і домогтися по-справжньому видатних результатів.

Читати далі…

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online