BSNews :: Джанкой увійшов в ТОП «пляжних напрямків» і найбідніших міст Росії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Портал Travel.ru вперше в історії склав рейтинг пляжних напрямків Росії для подорожей з дітьми на травневі свята. У список увійшли і 8 міст окупованого Росією Криму, які посіли перші 8 місць в рейтингу.

Примітно, що в «пляжний» рейтинг, крім Чорноморського (1 місце), Алушти (2 місце), Гурзуфа (4 місце), Феодосії (5 місце), Судака (6 місце), Євпаторії (7 місце) і Лівадії (8 місце ), Travel.ru включив місто Джанкой в ​​степовому Криму, віддавши йому третю позицію.

«На третьому місці рейтінга- тихий і спокійний місто Джанкой у Криму, що славиться чудовими пейзажами і сухим м'яким кліматом. Бюджет тут становить 1980 рублів на добу. Місто часто називають "воротами півострова": він як би відкриває собою Крим. Головною визначною пам'яткою околиць є Калиновський парк-заповідник. На його території зустрічаються понад 100 видів птахів, поселення куликів, чайок і бакланів. Більше дізнатися про історію Криму можна в краєзнавчому музеї Джанкоя. Це місто - знахідка для тих, хто шукає спокійний і розмірений відпочинок », - описує Travel.ru місто.

Тим часом, Джанкой увійшов в ще один рейтинг - «російські міста з найвищими і найнижчими середніми зарплатами», складений РБК .

Тим часом, Джанкой увійшов в ще один рейтинг - «російські міста з найвищими і найнижчими середніми зарплатами», складений   РБК

З сайту rbcdaily.ru

«Щоб порівняти рівень життя в різних містах Росії між собою, ми співвіднесли зарплату городянина з прожитковим мінімумом в регіоні (на жаль, Росстат не публікує дані про прожиткових мінімумах в містах). В середньому по містах Росії відношення становить 3,9 рази, хоча в 1990 році воно перевищувало 4,5 рази », - діляться ходом дослідження журналісти видання.

Такий розрахунок співвідношення для Джанкоя ставив 1,75 (відношення середньомісячної зарплати до середньомісячного прожиткового мінімуму працездатного населення 2012-2014 роки).

«Найскладніше доводиться городянам Криму, де в 2013 році зарплати вистачало тільки на 2,4 прожиткового мінімуму, - це було пов'язано насамперед з низьким рівнем життя в Україні. До січня 2015 роки ситуація трохи покращилася - стало 2,6. Проте це, як і раніше гірший результат. Після Криму йдуть Івановська і Смоленська області (2,7), де обсяг промислового виробництва скоротився за 25 років відповідно на 75 і 47% », - відзначають журналісти видання.

Однак, на яких даних базується статистика українського періоду Криму, а так само з даними йде порівняння кримських показників до березня 2014 року, в матеріалі не вказано, відзначає Крим.Реаліі .

Згідно з розрахунками РБК, «середньозважена номінальна» заробітна плата жителя російського міста в 2014 році склала 36,8 тис. Руб.

З сайту rbcdaily.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online