Установка шлагбаума у ​​дворі будинку

  1. Вартість установки шлагбаума
  2. Вартість установки автоматичного шлагбаума "під ключ" від 8 000 руб.
  3. Як подати документи для дозволу
  4. Оплата установки шлагбаума
  5. параметри шлагбаума
  6. Як відрізняються шлагбауми за типом приводу
Головна сторінка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

» шлагбауми »Установка шлагбаума у ​​дворі

Оскільки в світі з'являється все більше автомобілів, в зв'язку з цим почали з'являтися проблеми з паркуванням Оскільки в світі з'являється все більше автомобілів, в зв'язку з цим почали з'являтися проблеми з паркуванням. Іноді офісні працівники вирішують цю проблему за допомогою території у дворах багатоповерхових будинків. І цим заважають людям похилого жителям і дітям.

В такому випадку єдино правильним рішення буде встановити у дворі шлагбаум. Але для цього необхідно отримати дозвіл.

Вартість установки шлагбаума

Багатьох цікавить, у скільки ж обійдеться установка шлагбаума на прибудинковій території, але, на жаль, точну ціну на все назвати неможливо. Оскільки в першу чергу це залежить від типу конструкції. А також від вартості додаткових аксесуарів, які продаються окремо від самого пристрою.

Вартість установки автоматичного шлагбаума "під ключ" від 8 000 руб.

Можна розглянути це на прикладі. Стандартний тип пристрою має свою цінову оцінку. Але до неї необхідно придбати наклейки, які будуть відбивати світло навіть в темряві. Крім них купуються сигнальні лампочки та інші аксесуари, які необхідні для безпеки.

Крім цього існує нововведення, яке може блокувати під'їзд за допомогою сигналів з супутника. Це можливо завдяки спеціальному пристрою на шлагбаумі, яке управляється через телефон або смартфон . І це ще додаткова ціна.

Монтаж пристрою має окремий прейскурант розцінок. У нього входить як установка самої конструкції, так і додаткова установка всіх аксесуарів.

Ціни на монтаж пристрою значно відрізняються в різних регіонах країни. Ціни в столиці можуть бути одними, а в регіонах зовсім іншими. І при цьому і там вони будуть варіюватися в певних межах. Крім цього на цінову політику не впливає саме місце, де встановлюється конструкція. Будь то невеликий дворик у дворі багатоповерхового будинку, або парковка біля супермаркету. Так само на ціну не впливає людина, яка є замовником. Будь то фізична або юридична особа.

Наприклад, при установці шлагбаума фірми САМЕ, довжина стріли якого чотири метри, ціна встановлюється тільки на монтаж даної стріли. А вже проведено кабелю має свої розцінки.

Існують також окремі шлагбауми для пішохідних проходів, для огорожі дитячих майданчиків, озеленювальних зон. Ставляться бар'єри для парковки тільки службового транспорту. І при цьому сучасні конструкції не псують зовнішній вигляд тієї зони, де встановлюється. А навпаки додає колориту і гармонійно вписується в інтер'єр. Але не варто забувати про те, що будь-який шлагбаум може бути демонтований владою, якщо немає документації, яка підтверджує законність установки конструкції в тому чи іншому місці. Тому, щоб не виникало ніяких непередбачених проблем, необхідно проводити монтаж пристрою тільки дотримуючись все приписами закону.

Умови установки шлагбаума у ​​дворі

Встановивши даний пристрій у дворі, можна ефективно вирішити відразу кілька проблем Встановивши даний пристрій у дворі, можна ефективно вирішити відразу кілька проблем. По-перше дітям стане безпечніше гуляти, простір біля хати не буде захаращене заїжджим транспортом. І мешканці свої особисті автомобілі можуть паркувати на звичні місця без проблем.

Але з іншого боку, обмеження під'їзду до будинку може перешкоджати і транспорту, яким просто необхідний вільний проїзд до будинку. Це швидка допомога, аварійні служби, пожежна, міліція, транспортні комунальних служб. Тому і необхідно отримувати дозвіл на встановлення пристрою для обмеження в'їзду.

В першу чергу необхідно дотримати деякі умови і підготувати всі необхідні документи.

  1. В першу чергу необхідно всім мешканцям будинку приватизувати земельну ділянку прибудинкової території. В такому випадку земля стає частковою власністю. Потім встановити межі приватизованої території. І тільки тоді на загальних зборах всіх мешканців будинку прийняти рішення для встановлення пристрою по обмеженню в'їзду у двір.
  2. Для того щоб встановити конструкцію необхідно щоб на зборах за цю ідею проголосувало переважна більшість мешканців. Одноосібного рішення не повинно бути, оскільки прибудинкова територія це власність кожного мешканця окремо і голос кожного важливий в ухваленні рішення. Тим більше що дане підприємство коштує чималих грошових витрат, які повинні будуть сплатити саме мешканці будинків.

    Важливо пам'ятати! У разі в'їзду в будинок нового власника, він не може нести відповідальність за встановлення шлагбаума, якщо рішення по його установці приймалося до заселення. Він повинен тільки виготовити для себе ключі, якщо старий господар їх не передав.

  3. У тому випадку, якщо план установки шлагбаума перешкоджає в'їзду на прибудинкову територію машин ремонтних служб або іншої соціальної техніки, то законодавство не дозволить установку конструкції.

Як подати документи для дозволу

Перш ніж встановити прегражденіе на прибудинкову територію необхідно отримати дозвіл у влади. Для цього необхідно підготувати документи.

  1. В першу чергу необхідно переконатися в тому, що всі документи на право власності прибудинкової території складені правильно.
  2. Зібрати всіх жителів багатоповерхового будинку для прийняття рішення, варто встановлювати бар'єр чи ні. Для того щоб голосування на користь встановлення конструкції було легітимним, потрібно набрати більше 50% голосів. Якщо ж двір є власністю кількох будинків, то в цьому випадку потрібно збирати збори всіх жителів, що проживають в цих будинках.
  3. У муніципальна рада подають такі документи:
    • заяву про встановлення шлагбаума на прибудинковій території;
    • протокол голосування на зборах мешканців;
    • документи, які підтверджують право власності прибудинкової ділянки та позначення її меж.
    Засідання депутатів проходить щомісяця. Тому рішення ради потрібно чекати протягом саме цього рядок.
  4. Після цього всі документи зареєструвати в таких установах як пожежна інспекція, ЖКГ, ГБДД. І тільки після цього варто купувати сам пристрій і наймати фірму, яка виконає монтаж конструкції.

Оплата установки шлагбаума

Оплата установки шлагбаума

  1. Для того щоб встановлений шлагбаум був законним, в такому випадку необхідно мати людину, яка буде відповідальною за його роботу. Тобто необхідно найняти охоронця, який буде відкривати і закривати в'їзд на прибудинкову територію. Але тут доводиться мати справу з іншим перешкодою. Оскільки не всі мешканці захочуть оплачувати роботу обслуговуючого персоналу.
  2. Якщо виникає небезпека загоряння в будинку, пожежна машина не питаючи, зносить шлагбаум і при цьому оплачувати збитки мешканцям не буде ніхто.
  3. Якщо конструкція встановлена ​​без дозволу влади, то мешканці не тільки сплатять штраф, але і їх зобов'яжуть демонтувати пристрій.
  4. Оскільки мешканці в більшості випадків намагаються обійти тяганину з паперами і встановлюють конструкції незаконно. Але слід пам'ятати те, що фірма, яку найняли для установки конструкції, не несуть відповідальності незаконний монтаж. І тому штраф за установку шлагбауму оплачувати будуть мешканці, але не фірма.

Існують і ще деякі недоліки в конструкції. А саме:

  • Якщо встановлена ​​автоматична модель конструкції, то з відключенням електроенергії виникають великі проблеми. Але в таких ситуаціях використовують дистанційні пульти розблокування.
  • Під час розблокування за допомогою пультів, шлагбаум потрібно відкривати як звичайні двері. І тільки після того як відновиться подача енергії, пристрій відновлюють в робочий режим.

параметри шлагбаума

Перш ніж зробити покупку, потрібно дізнатися особливості конструкції, її параметри і характеристики. Крім цього, необхідно знати які навантаження вона повинна витримувати.

  1. В першу чергу необхідно звернути увагу на те наскільки надійна буде конструкція, а також яка вона в експлуатації. Установка повинна бути не складною і в тому числі зручною. Крім цього ціна його теж повинна бути не висока.
  2. Схема шлагбаума повинна бути не складною в підключенні і швидко встановлювалася.
  3. Найпоширенішими на даний час є шлагбауми ручного управління. Вони мають стрілу двох типів: складну і підйомну.
  4. Крім цього механічний шлагбаум має перевагу в тому, що він працює не від електричного живлення. І тому простий у використанні.
  5. Так само механічний тип пристрою не примхливий в обслуговуванні.
  6. На товарному ринку існує величезний вибір пристроїв і механічного виду і автоматичного. Представлені зразки, як вітчизняного виробництва, так і зарубіжного.
  7. Користуються попитом і електромеханічні пристрої. І їх добре використовувати при наявності персоналу, який буде обслуговувати даний об'єкт.
  8. Більше всіх у споживачів попит на товар фірми Nice, яка поставляє на ринок товари різного типу. Коли встановлюється шлагбаум на території з присутніх парканом, то необхідно залишати невеликий простір для пішоходів.
  9. Найдорожчими за ціною є шлагбауми фірми САМЕ. Дані конструкції мають гідравлічний підсилювач. І в установці не мають обмежень. Оскільки їх стріла має довжину в п'ятнадцять метрів.
  10. При покупці пристрою необхідно враховувати ширину дорожнього простору. Це можна визначити за допомогою рулетки. Але при цьому обов'язково враховувати і те, що необхідно залишити місце для пішохідного переходу.
  11. Існують пристрої, в яких стрілу можна регулювати при монтажі. Але все одно ширину проїжджої частини необхідно знати.
  12. Дуже важливим фактором є те, яка саме навантаження буде покладено на пристрій. Якщо це буде приватний сектор, де користуватися шлагбаумом будуть тільки два рази в день: вранці і ввечері, то і навантаження тут природно буде мінімальна. Якщо ж це парковка біля супермаркету або іншої установи. І доводиться пропускати велику кількість автомобілів, то і навантаження буде максимальна.
  13. І найважливішим є те, як швидко піднімається стріла шлагбаума. Адже то не маловажний показник в даній конструкції.

Як відрізняються шлагбауми за типом приводу

Всі шлагбауми мають попереджувальний забарвлення Всі шлагбауми мають попереджувальний забарвлення. Але крім цього пристрою, які працюють від електричного живлення, оснащуються спеціальною сигналізаційної системи у вигляді сигнальних ламп, брелків з датчиками, мобільних додатків, а також комплектуються пультами для дистанційного керування на той випадок, якщо на систему не надходить електрична енергія.

Комплексні привід на оснащені гідравлікою має масу переваг, але на ряду з цим має і певні недоліки. Оскільки в холодну погоду може давати збій. І тоді доводиться відкривати його вручну, але в цьому випадку проблему можна вирішити, якщо придбати позасезонне масло.

Ціни на установку і обслуговування автоматичних шлагбаумів

Приклади установок шлагбаумів у дворах

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online