Бізнес очікує девальвації гривні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

67,7% представників українського бізнесу прогнозують обмінний курс гривні до долара США в наступні 12 місяців вище 29 гривень за долар.

Про це свідчать результати опитування Національним банком України керівників підприємств країни в першому кварталі 2018 року.

Про це свідчать результати   опитування   Національним банком України керівників підприємств країни в першому кварталі 2018 року

Згідно з опитуванням, середнє значення курсу в наступні 12 місяців очікується на рівні 29,53 грн / дол. У той же час, скоротилася частка респондентів, які очікують знецінення гривні, до 86,3% з 88,5%.

Нацбанк зазначив, що в період проведення опитування середньозважений курс гривні на міжбанківському валютному ринку в середньому становив 26,93 грн / дол., А його щоденні коливання не перевищували 5,2% від середнього значення.

Нагадаємо, в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі оприлюднили консенсус-прогноз курсу національної валюти до кінця 2018 року, який, в залежності від сценарію, може скласти від 27 до 30 гривень за долар.

Як повідомлялося 7 грудня 2017 року Верховна рада прийняла держбюджет на 2018 рік , В якому закладений прогноз зростання ВВП на рівні 3% при інфляції 9% і курс гривні 29,3 гривні за долар в 2018 році.

економічна правда

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online