Дерев'яні вікна Київ. Купити вікна з дерева від виробника

  1. Чому сьогодні потрібно вибирати дерев'яні вікна? Дерев'яні вікна почали свою історію тисячі років...
  2. Кращі дерев'яні вікна в г. Киев виготовляються у нас
  3. Склопакети наших вікон з дерева
  4. Види склопакетів для дерев'яних вікон
  5. Ціни готових дерев'яних вікон
  6. Відгук про наших дерев'яних вікнах

Чому сьогодні потрібно вибирати дерев'яні вікна?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дерев'яні вікна почали свою історію тисячі років тому. Кожен період в історії вносив щось нове в дизайн дерев'яних вікон. З кожним днемдеревянние вікна ставали все досконаліший, на зміну старим технологіям приходили нові, інноваційні, завдяки яким на сьогоднішній день ми бачимо наші якісні дерев'яні вікна, які довгі роки служать вірою і правдою своїм господарям.

Дерево - унікальний вид матеріалу, з якого можна відтворити практично будь-який стиль.

Переваги вікон з дерева в наступному:


- не виділяють токсичних речовин або радіоактивних газів, так як дерево це екологічно чистий компонент;
- не допускати накопичення електростатичний потенціал, шкідливий як джерело електромагнітного випромінювання, сприяє підняттю пилу, тому дерево захищає нас від алергії;
- саме дерев'яні підтримують вологість повітря на оптимальному рівні;
-саме дерев'яні мають великий биопотенциал.

Кращі дерев'яні вікна в г. Киев виготовляються у нас

Вікна нашого виробництва володіють незаперечною якістю і безліч переваг. Стулки дерев'яних вікон можуть відкриватися по різному, що додає ще більший комфорт і зручність в процес експлуатації

У нас ви зможете придбати дерев'яні вікна на будь-який смак і бюджет: економ-класу, елітні дерев'яні вікна, арочні і мансардні вікна, євровікна .

Склопакети наших вікон з дерева

У свій роботі ми віддали перевагу застосуванню стекол фірм-виробників, які відомі на весь світ відмінною якістю продукції. А саме - компаніям "Glaverbel", "SaintGobain", "Guardian", "Pilkington". Вони обладнані високоякісними однокамерними або двокамерними склопакетами, ширина яких - 28 - 40 мм. Скло в дерев'яних вікнах - енергозберігаючі, вони заповнюються аргоном, що дозволяє зберігати в приміщенні потрібну температуру повітря і забезпечує тишу в приміщенні, захищаючи від зовнішнього шуму.

Види склопакетів для дерев'яних вікон

1. Енергозберігаючі склопакети

Як матеріали для виготовлення вікна використовують відображають теплостекла. Крім звичайних стекол, склопакет включає в себе ще й нізкоеміссионноє скло, принцип роботи якого нагадує теплове дзеркало. Для того щоб нанести на скло тепловідбивне покриття, вакуумним способом напилюють іони срібла. Завдяки тому, що покриття залишається Як матеріали для виготовлення вікна використовують відображають теплостекла в середині склопакета, а не зовні, воно захищене від будь-якого роду механічних впливів.
Завдяки такому енергозберігаючому склопакету можна знизити рівень тепловтрати більше, ніж на 30% у співвідношенні зі звичайним склопакетом. При цьому енергозберігаючий склопакет добре пропускає світло (81% - пропускна здатність) і захищає від ультрафіолетових променів.
2. Сонцезахисні склопакети
У них використовуються тоновані стекла і скла, що володіють властивостями, що відбивають. Такі склопакети зменшують прохідність енергії сонця. Таким чином, влітку вони значно знижують витрату на кондиціонування, а взимку зберігають тепло.
3. Шумозахисні склопакети
Для їх виготовлення використовуються шумозахисні кошти. Поліпшити звукоізоляцію можна за допомогою: маси стекол (більше маса - менше звукопроводность), конфігурації (різна товщина стекол), вживання Спецгаз в самому склопакеті, за рахунок відстані між стеклами (чим воно більше - тим краще), використовуючи ламіновані скла з шумозащитной плівкою.
4. Безпечні склопакети
Найбезпечнішими вважаються склопакети, які створюються на основі безпечних стекол. Такими вважаються скла, які були ламіновані (триплекс), загартовані і армовані. Рівень безпеки вікна можна охарактеризувати за рахунок визначення класу ударопрочности і методом розбивання скла.
5. Декоративні склопакети
Створені з метою реалізації дизайнерських ідей, підкреслення індивідуальності та стилю замовника. Для його створення використовуються декоровані внутрішньої розкладкою і зовнішніми дерев'яними накладками склопакети і вітражі, які вже були в них вбудовані.
Завдяки модульній системі спрощується виробнича логістика, що дає можливість зберегти час і зменшує витрати під час виробництва.

Завдяки модульній системі спрощується виробнича логістика, що дає можливість зберегти час і зменшує витрати під час виробництва

Roto NT - це вдала комбінація звичайного монтажу дерев'яного вікна і його функціональності.
Варто також згадати про систему Clip & Fit в дерев'яних вікнах, за допомогою якої можна скоротити необхідну кількість деталей, що використовуються під час виробництва вікон. Головний принцип роботи - це принцип «будівельного конструктора», мета якого - забезпечення точного і швидкого монтажу.
Система фурнітури Roto NT дуже обширна в плані опцій.

Детальніше про фурнітуру ROTO NT ...

Переглянути результати робіт по установці дерев'яних вікон від компанії?

При співпраці з нашою компанією, ви отримаєте якісні дерев'яні вікна за доступною ціною. Детальну інформацію про прорахунку, доставці і монтажі ви завжди можете отримати у менеджерів. Дзвоніть прямо зараз!

Ціни готових дерев'яних вікон

сосна

від 3330 грн / m²

Дуб, Ясень

від 4250 грн / m²

Дерево-алюміній

від 7800 грн / m²

екзотичне Дерево

договірна

Телефони консультантів по вікнах: (044) 58-77-445, (096) 33-55-177

Відгук про наших дерев'яних вікнах

Rating: 4.5 (94%) Voices: 92

Чому сьогодні потрібно вибирати дерев'яні вікна?
Переглянути результати робіт по установці дерев'яних вікон від компанії?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online